Benelux distributie

Van enkele pallet tot incourante maten. Wij regelen het!

Fijnmazige distributie in de Benelux

De Rooy Transport is het logistieke bedrijf voor uw fijnmazige palletdistributie in Belenux. Van een tot enkele pallets worden de ene dag afgehaald en de volgende dag overal in Nederland en België gelost. Dus binnen 24 uur. Ook in binnensteden.

Ad de Rooy
Ad de Rooy
Directeur Operations
Partnerlogo's overzicht

Ongewone maten

Langere lengtes, ongewone maten, we leveren ze bij uw klant af tegen een concurrerend tarief. Fijnmazige distributie is dé specialiteit van de Rooy Transport. Daarbij zijn alle voertuigen uitgerust met laadklep en pompwagen, zodat de chauffeur kan dus altijd zelf de lading lossen.

Full Truck Load

Heeft u FTL (Full Truck Load) transport nodig? Bij FTL transport, ook wel Volle Truck Ladingen genoemd, rijdt een volgeladen truck direct van laadlocatie naar afleverbestemming. Door het rijden van een directe route zijn de transporttijden minimaal. Door direct naar een specifieke bestemming te rijden, wordt het transporttraject aanzienlijk ingekort.
In overleg voeren wij FTL transport binnen geheel Europa uit.

Een aanspreekpunt

Korte lijnen

U heeft altijd contact met uw vaste aanspreekpunt. Gewoon 030 6346777 bellen of een e-mail sturen.

maximale beladingsgraad

Minimale uitstoot

Door optimalisatie van diverse ladingen bereiken we een maximale bezettinggraad. En dat zorgt voor een minimale uitstoot.

Afspraak = afspraak

Levertijden

24 uur service of levering op een vast tijdstip. Met Track & Trace bent u altijd op de hoogte waar uw lading is.

ADR logo's vervoer gevaarlijke stoffen

Vervoer Gevaarlijke stoffen

Voor het vervoer van gevaarlijke stoffen zijn er wettelijke regels, de ADR richtlijnen. Het vervoeren van deze "ADR-goederen" is een aparte tak van sport binnen de transportwereld. Wij mogen uw ADR-goederen vervoeren. Als onderdeel van het totaalpakket verzorgen wij het vervoer en van gevaarlijke stoffen conform ADR voorschriften.

Netwerk Benelux

'Samen voor kwaliteit, snelheid en duurzaamheid' dat is waar Netwerk Benelux voor staat. De Rooy Transport is partner van Netwerk Benelux. Netwerk Benelux is een samenwerkingsverband van twaalf logistieke dienstverleners uit diverse regio’s in Nederland en België. Door bundeling van kennis, capaciteit en ervaring kunnen we u nog optimaal van dienst zijn.

Of u pallets, pakketten of lengtegoederen wilt laten vervoeren, met Netwerk Benelux bieden we de dienstverlening die u zoekt. Uw zending binnen Europa is snel én duurzaam op de plaats van bestemming.

1.
Full truck load van regionale transporteurs naar Nieuw Vennep

2.
Netwerk Benelux Nieuw Vennep

3.
Full truck loads naar regionale transporteurs.

4.
Overslag regionale transporteurs

5.
Regionale distributie

6.
Aflevering

Logo Netwerk Benelux

Netwerk Benelux bestaat uit dertien samenwerkende logistieke dienstverleners gevestigd in diverse regio’s in Nederland en België.

 • Efficiënt transport

  binnen de Benelux

 • Hoge beladingsgraad

  minder lege kilometers

 • Duurzaam transport

  minder vervoersbewegingen

 • Hoge leverbetrouwbaarheid

  flexibiliteit en snelheid

 • Aflevering binnen 24 uur met tracking en tracing

  flexibiliteit en snelheid

Meer services

Wagenpark

Het gevarieerde duurzame wagenpark biedt u een breed scala aan vervoersmogelijkheden.

Logistieke diensten en warehousing

Samenvatting Logistieke diensten en warehousing

Duurzame logistiek dienstverlener

Dit maakt de Rooy Transport tot de duurzaamste logistieke dienstverlener van Nederland.

Duurzame stadsdistributie

Van een enkele pallet tot ongewone maten, we regelen het! De ene dag afgehaald op elke huisadres afgeleverd. Ook in de binnensteden.

Europese netwerk distributie

Van een enkele pallet tot incourante maten, we regelen het! Van een tot enkele pallets worden de ene dag afgehaald en de volgende dag overal in Europa gelost. Dus binnen 24 uur.

Nieuwsuur over Zero-emissiezones, 12-4-2024

Afgelopen vrijdag, 12 april, besteedde Nieuwsuur aandacht aan een onderwerp dat ons, en een groot deel van de Nederlandse logistiek raakt: de zero-emmissiezones. De afgelopen jaren hebben wij al geanticipeerd op deze wetgeving die er vroeg of laat zit aan te komen. Lees meer over onze aanpask.

Interview Transport & Logistiek: via rechtervoet naar alternatieven

Naar aanleiding van het verkrijgen van de vierde star van Lean & Green is Peter de Rooy geïnterviewd door Transport & Logistiek. Lees hier het interview over de he waarom ‘groen’, de weg ernaar toe en de ontwikkelingen.

Verkeerslessen Dode Hoek voor basisschoolleerlingen

Een ongeval met een kind. Dat wil je niet. Niet als kind, niet als ouder en ook niet als transportbedrijf. Daarom geven we jaarlijks op basisscholen ‘dodehoeklessen’. Doel is kinderen laten beleven dat je niet altijd zichtbaar bent voor de chauffeur en zo ongevallen vermijden. In een prettige samenwerking met lokale scholen in de regio…

Montage batterijen 2e accu-container

Nadat half januari de tweede accu-container is geplaatst zijn nu alle batterijen gemonteerd, wat een belangrijke mijlpaal is voor ons project.

de Rooy Transport- Logistiek op ‘Houten On Stage’

‘Houten On Stage’ is dé plek waar VMBO leerlingen en bedrijven met elkaar in contact komen. Als regionale werkgever zijn wij uiteraard aanwezig. Om de mooie beroepskansen die transport en logistiek in het algemeen en de Rooy in het bijzonder bieden.

De Rooy Transport ontvangt vierde ster

De Rooy heeft de vierde ster mogen ontvangen van Lean & Green voor haar inzet om haar CO2 uitstoot drastisch te verminderen.

de Rooy Transport boom

Wat kunnen we voor u doen?