Nieuws en updates

De Rooy Transport en Bricklog slaan een dubbelslag met behalen ISO 14083 verificatie

de Rooy ISO14083

De Rooy Transport en Bricklog slaan een dubbelslag met het behalen van de ISO 14083 verificatie voor Vervoerder (supplychain partner) en voor het Calculatie Platform! Daarmee is de Rooy de 1e distributeur wereldwijd die is hiervoor is geslaagd. Wat zeggen Peter de Rooy en Hubert Benneker hierover?

Peter: “Met de verschillende bedrijfs- én klantspecifieke CO₂ dashboards van Bricklog, kan ik aantonen dat we serieus met het verminderen van onze CO₂-uitstoot aan de slag zijn!
Hubert: “Ons calculatieplatform is zoveel mogelijk op basis van Actuals omdat we direct op de data bij de vervoerder zitten, een groot verschil t.o.v. aannames of aangeleverde data dumps. Door de aantoonbaar goede datakwaliteit én zeer gedetailleerde aanpak laat onze door ISO 14083 geverifieerde rekenmethodiek de meest realistische en daarmee aanzienlijk lagere uitstoot zien.”

Montage batterijen 2e accu-container

Nadat half januari de tweede accu-container is geplaatst zijn nu alle batterijen gemonteerd, wat een belangrijke mijlpaal is voor ons project.

de Rooy Transport- Logistiek op ‘Houten On Stage’

'Houten On Stage' is dé plek waar VMBO leerlingen en bedrijven met elkaar in contact komen. Als regionale werkgever zijn wij uiteraard aanwezig. Om de mooie beroepskansen die transport en logistiek in het algemeen en de Rooy in het bijzonder bieden.

De Rooy Transport ontvangt vierde ster

De Rooy heeft de vierde ster mogen ontvangen van Lean & Green voor haar inzet om haar CO2 uitstoot drastisch te verminderen.

Plaatsing tweede accu-container

Trots op vooruitgang! Onze tweede accu-container is geleverd, een belangrijke stap in het uitbreiden van de capaciteit voor het opladen van elektrische trucks.

De Rooy sponsort tijdelijke IJsbaan in Houten

Trots om aan te kondigen dat Transportbedrijf De Rooy de medesponsor is van de tijdelijke ijsbaan op 'Het Rond' in Houten!

Warme en vreugdevolle Kerst.

Namens het hele team van de Rooy Transport willen we eenieder een warme en vreugdevolle kerstgroet sturen.