Europese netwerk distributie

Heel Europa, één aanspreekpunt

Fijnmazige distributie door heel Europa

Voor geheel Europa verzorgen we palletvervoer. Vaak zelfs met dagelijks vertrek. Daarbij heeft de keuze uit verschillende doorlooptijden en voorwaarden. Dat doen we samen met onze Europese netwerkpartners VTL en Online Systemlogistik. Met flexibele, betrouwbare partners die vaak marktleider in hun eigen regio zijn.

De Rooy Transport kan voor u pallets, deelpartijen en complete ladingen vervoeren. Hoe en wanneer u dat wilt met een hoge verbindingsfrequentie van en naar alle Europese landen.

Ad de Rooy
Ad de Rooy
Directeur Operations
Partnerlogo's overzicht
Geheel europa

22 landen

Tweeëntwintig regionale partners zorgen voor snelle en betrouwbare levering van uw palletgoederen.

maximale beladingsgraad

Minimale uitstoot

Door optimalisatie van diverse ladingen bereiken we een maximale bezettinggraad. En dat zorgt voor een minimale uitstoot.

Afspraak = afspraak

Levertijden

24 uur service of levering op een vast tijdstip. Met Track & Trace bent u altijd op de hoogte waar uw lading is.

Uw zending tussen 24 en 72 uur afgeleverd inBelgiëDenemarkenDuitslandFinlandFrankrijkHongarijeIerlandItaliëLuxemburgNederlandNoorwegenOostenrijkPolenPortugalSpanjeTsjechiëHet Verenigd KoninkrijkZwitserland

Betrouwbaar Europees Netwerk

De Rooy Transport is uw vertrouwde partner voor duurzame distributie binnen heel Europa. Als familiebedrijf weten we als geen ander wat het voordeel van een sterke persoonlijke dienstverlening is. Met een sterk Europees netwerk van flexibele, betrouwbare partners die vaak marktleider in hun eigen regio zijn.

De Rooy Transport kan voor u pallets, deelpartijen en complete ladingen vervoeren, hoe en wanneer u dat wilt. Met een hoge verbindingsfrequentie van en naar alle Europese landen.
We bieden u vaste transittijden naar alle door u gewenste landen en bestemmingen. Dit laatste is ook mogelijk omdat we alle wettelijke regels en werkwijzen kennen. Uw zending is bij ons in goede handen en zal dan ook geen onnodige vertragingen oplopen.

Vaste partners in heel Europa

Wij werken samen met eigen vaste partners in o.a. België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Engeland, Ierland en Schotland. Zelfs in de meeste voormalige Oostbloklanden zijn we goed vertegenwoordigd. Wilt u meer informatie over onze internationale mogelijkheden of over de specifieke kennis van een van deze landen hebben, neem dan contact met ons op.

Gevaarlijke stoffen

Al onze medewerkers hebben een ADR-opleiding doorlopen en zijn in het bezit van een geldig ADR-certificaat. Dat betekent dat we ook uw gevaarlijke stoffen op een passende, veilige en verantwoorde manier door Europa kunnen transporteren.

EDI en E-Booking

De Rooy Transport en logistiek loopt voorop als het gaat om ontwikkelingen op IT-gebied. Aanmelden via EDI of E-Booking is uiteraard mogelijk.

Vaste netwerkdistributie Partners

Wij werken samen met eigen vaste partners VTL en Online in o.a. België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Engeland, Ierland en Schotland. Zelfs in de meeste voormalige Oostbloklanden zijn we goed vertegenwoordigd.

VTL

'The CargoFamily'. VTL is een toonaangevend samenwerkingsverband voor stukgoederen en leverancier van Europees brede logistieke oplossingen. Vanuit Fulda is VTL een netwerk van 120 middelgrote vrachtbedrijven die dagelijks de goederen, markten en mensen met elkaar verbindt.

Enkele services van VTL:

24 uurs service / Overnight delivery

Levering vindt plaats binnen 24 uur tijdens normale kantooruren (08:00 – 17:00 uur) of op een vaste tijd (10:00 uur of 12:00 uur). Uiteraard kunt u op elk moment online de actuele status van uw zendingen bekijken.

Fixed-time service
Economy service
Logo Online systemlogistiek

Samen met 97 systeempartners, alle door de eigenaar geleide, middelgrote transportbedrijven gevestigd door geheel Europa verzorgen we dagelijks de beste oplossingen voor uw transportvraag. Vanuit Schiltsz, nabij Fulda zorgen we dat uw goederen snel, duurzaam en voordelig op de internationale bestemming aankomen.

Enkele services van Online Systemlogistik:

ONLINE Speed Cargo

Het ons standaardproduct

  • 24-uurs standaard levertijd landelijk
  • Standaard levertijd van 48 uur naar afgelegen gebieden
  • Vaste transittijden voor stukgoed in Europa
ONLINE Premium Cargo
ONLINE Express Cargo

Alle bestemmingen in Europa

Vlag belgië

België

Transport bulgarije

Bulgarije

Transport Cyprus

Cyrpus

denmark

Denemarken

Vlag Duitsland

Duitsland

estonia

Estland

Vlag Finland

Finland

france

Frankrijk

greece

Griekenland

Vlag Hongarije

Hongarije

ireland

Ierland

Vlag Italië

Italië

Vlag Letland

Letland

lithuania

Litouwen

luxembourg

Luxemburg

Vlag Noord-Macedonië

Macedonië

malta

Malta

Vlag Nederland

Nederland

Vlag Noorwegen

Noorwegen

Vlag Oostenrijk

Oostenrijk

Vlag Polen

Polen

portugal

Portugal

Vlag Roemenië

Roemenië

Vlag Servië

Servië

Vlag Slovenië

Slovenie

slovakia

Slowakije

spain

Spanje

Vlag Tsjecho-Slowakije

Tsjechië

sweden

Zweden

Vlag Zwiterland

Zwitserland

Meer services

Wagenpark

Het gevarieerde duurzame wagenpark biedt u een breed scala aan vervoersmogelijkheden.

Logistieke diensten en warehousing

Samenvatting Logistieke diensten en warehousing

Duurzame stadsdistributie

Van een enkele pallet tot ongewone maten, we regelen het! De ene dag afgehaald op elke huisadres afgeleverd. Ook in de binnensteden.

Duurzame logistiek dienstverlener

Dit maakt de Rooy Transport tot de duurzaamste logistieke dienstverlener van Nederland.

Benelux distributie

Van een tot enkele pallets worden de ene dag afgehaald en de volgende dag overal in Nederland en België gelost. Dus binnen 24 uur. Ook in binnensteden.

Koninklijk onderscheiden

Dit jaar heeft het Zijne Majesteit de Koning behaagd om Ad de Rooij en Peter de Rooij een Koninklijke onderscheiding te geven voor hun bijzondere verdiensten die zij hebben vervuld voor de (Goyse) samenleving.

Verkeersles dode hoek voor basisschoolleerlingen

De afgelopen weken heeft De Rooy Transport dode hoeken lessen verzorgd voor de gemeente Houten, in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland.

Heel Houten danst voor Turkije en Syrië

Ook de Rooy draagt haar steentje bij om geld in te zamelen voor de slachtoffers van Turkije en Syrië, al het ingezamelde geld gaat naar Giro 555.

Van Dijk Utrecht levert eerste elektrisch Volvo FM trekker af

Verdere verduurzaming van ons transport met de vandaag afgeleverde eerste elektrische Volvo FM trekker.

Alle goeds voor 2023!

De directie van de Rooij Transport wens iedereen hele fijne kerstdagen toe en voor het nieuwe jaar alle goeds. Laten we samen proosten op een mooi 2023!

Rond on Ice

Het kan weer: schaaten op het plein van Het Rond in Houten. Ook dit jaar verzorgen we de opslag en het transport van alle benodigdheden voor dit sportieve festijn.
Groenboek TLN 2022

Bijdrage aan het ‘Groenboek’ van TLN

Op 9 december 2022 j.l. heeft TLN het 'Groenboek' gepresenteerd. Met trots en dankbaarheid hebben wij hieraan een bijdrage mogen leveren.
de Rooy transport dag van chaffeur

Dag van de vrachtwagenchauffeur

Onze chauffeurs leveren een onmisbare bijdrage aan ons bedrijf en daarmee indirect aan de gehele logistieke sector! Daar staan we vandaag graag bij stil met een lunchpakket.
de Rooy transport schademelding bumper

Bumper, een initiatief van verzekeraar TVM

De Rooij Transport B.V. heeft meegewerkt aan een promotiefilmpje voor de app Bumper. Via Bumper kunnen wij schades makkelijker en eenvoudiger registreren bij onze verzekeringsmaatschappij TVM. Lees meer en bekijk de video.
de Rooy Transport boom

Wat kunnen we voor u doen?