Levertijden en sluitingsdata komende feestdagen

Geachte klant,

Graag informeren wij u omtrent de levertermijnen en sluitingsdagen van de komende feestdagen.  

27 april zijn wij gesloten, zendingen geladen op 26 april zullen in Nederland geleverd worden op      30 April. Vanwege een brugdag in België op 30 april en feestdag op 1mei zullen de zendingen voor België pas op 2 mei geleverd worden. Zendingen voor België geladen op 30 april en 1 mei zullen op 3 mei geleverd worden.

Donderdag 10 mei zijn wij gesloten. Er wordt op vrijdag 11 mei door ons wel gereden, maar in zeer beperkte mate en alleen uitdrukkelijk op uw verzoek. Voor zendingen die u op deze vrijdag toch beslist wilt laten afhalen of leveren verzoeken wij u om dat uiterlijk woensdag 9 mei 2018 aan onze planning te melden ( 030-6346777 of email naar planning@derooygroup.com).

Wij verzoeken u dan ook om vooraf goed te controleren of uw klant op die vrijdag 11 mei daadwerkelijk geopend is om onnodige ritten en kosten van een 2e levering te voorkomen.

Mocht de geadresseerde toch niet aanwezig zijn, dan zullen wij u de 2e keer leveren/afhalen extra in rekening moeten brengen. Dit geldt voor opdrachten in Nederland. Voor België geldt zendingen geladen op 9 Mei worden op 14 mei geleverd.

 Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,

Afdeling planning ( 030-6346777)

De Rooy Transport – Logistiek.