Logistieke diensten en warehousing

Uw voorraad, onze zorg.

Logistieke diensten en warehousing.

In ons warehouse staan ongeveer duizenden pallets met allerlei goederen op voorraad. Op basis van klantenorder picken wij de order en verzorgen de complete afwikkeling voor de bezorging.

U heeft geen fysieke voorraden en u kunt zich richten op uw dagelijkse bedrijfsvoering. Onze gespecialiseerde medewerkers houden in ons Warehouse Management Systeem uw voorraad up-to-date. Dit is voor u 24/7 toegankelijk.

Ad de Rooy
Ad de Rooy
Directeur Operations
Partnerlogo's overzicht

Logistiek centrum houten, vlak bij Utrecht.

Het logistieke centrum van de Rooy Transport is voorzien van allerlei nieuwe technieken. In dit moderne warehouse beheren wij efficiënt, effectief en betaalbaar de voorraden van diverse klanten.

Logistieke Hub in Houten de Rooy transport

Onze Value Added Logistics.

de Rooy transport value added logistics

Standaard producten op maat maken

Het modificeren, samenstellen en monteren van uw goederen. Zo zorgen we dat exact wordt uitgeleverd wat in overeenstemming met specificatie is. Ook samenstellen actiepaketten.

de Rooy transport value added logistics

Herverpakken, ompakken en labelen

Op het juiste moment klantspecifieke activiteiten uitvoeren. Uitpakken, ompakken, assemblage, labelen en specials.

de Rooy transport value added logistics

Kwaliteitscontroles

Verhoog uw klanttevredenheid, verlaag herstel- en retourkosten en verhoog uw klanttevredenheid met een kwaliteitscontrole.

Type zendingen

Pakket of pakketten

Pallet of pallets

Multicolli

Complete ladingen

Wat voor goederen?

Standaard goederen

Gevaarlijke stoffen (ADR)

Kwetsbare goederen

Afwijkende formaten

Benelux distributiediensten

Dagelijks ophalen en afleveren binnen 24u in de Benelux

Levering volgens venstertijden

Ophalen en leveren, ook in de binnenstad en binnen milieuzones

Leveringen aan particulieren

Services

Track & Trace

Elektronisch aanmelden (EDI / e-shipment)

Korte communicatielijnen

Eén aanspreekpunt

Meer services

Wagenpark

Het gevarieerde duurzame wagenpark biedt u een breed scala aan vervoersmogelijkheden.

Duurzame logistiek dienstverlener

Dit maakt de Rooy Transport tot de duurzaamste logistieke dienstverlener van Nederland.

Duurzame stadsdistributie

Van een enkele pallet tot ongewone maten, we regelen het! De ene dag afgehaald op elke huisadres afgeleverd. Ook in de binnensteden.

Benelux distributie

Van een tot enkele pallets worden de ene dag afgehaald en de volgende dag overal in Nederland en België gelost. Dus binnen 24 uur. Ook in binnensteden.

Europese netwerk distributie

Van een enkele pallet tot incourante maten, we regelen het! Van een tot enkele pallets worden de ene dag afgehaald en de volgende dag overal in Europa gelost. Dus binnen 24 uur.

Donderdag 16 mei: Fiets naar je werkdag

De Rooy Transport zet zich ook in om op die dag in de regio Utrecht de meeste fietskilometers bij elkaar te fietsen! Daarom komen we op de fiets naar het werk. Doe je ook mee?

Nieuwsuur over Zero-emissiezones, 12-4-2024

Afgelopen vrijdag, 12 april, besteedde Nieuwsuur aandacht aan een onderwerp dat ons, en een groot deel van de Nederlandse logistiek raakt: de zero-emmissiezones. De afgelopen jaren hebben wij al geanticipeerd op deze wetgeving die er vroeg of laat zit aan te komen. Lees meer over onze aanpask.

Interview Transport & Logistiek: via rechtervoet naar alternatieven

Naar aanleiding van het verkrijgen van de vierde star van Lean & Green is Peter de Rooy geïnterviewd door Transport & Logistiek. Lees hier het interview over de he waarom ‘groen’, de weg ernaar toe en de ontwikkelingen.

Verkeerslessen Dode Hoek voor basisschoolleerlingen

Een ongeval met een kind. Dat wil je niet. Niet als kind, niet als ouder en ook niet als transportbedrijf. Daarom geven we jaarlijks op basisscholen ‘dodehoeklessen’. Doel is kinderen laten beleven dat je niet altijd zichtbaar bent voor de chauffeur en zo ongevallen vermijden. In een prettige samenwerking met lokale scholen in de regio…

Montage batterijen 2e accu-container

Nadat half januari de tweede accu-container is geplaatst zijn nu alle batterijen gemonteerd, wat een belangrijke mijlpaal is voor ons project.

de Rooy Transport- Logistiek op ‘Houten On Stage’

‘Houten On Stage’ is dé plek waar VMBO leerlingen en bedrijven met elkaar in contact komen. Als regionale werkgever zijn wij uiteraard aanwezig. Om de mooie beroepskansen die transport en logistiek in het algemeen en de Rooy in het bijzonder bieden.

de Rooy Transport boom

Wat kunnen we voor u doen?