Distributie naar Bulgarije

Transport bulgarije

Вашият транспорт от Холандия до България

Fijnmazige distributie door heel Bulgarije

Als u op zoek bent naar een professioneel transportbedrijf voor het vervoeren van uw goederen naar Bulgarije, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden betrouwbare en efficiënte transportdiensten naar alle delen van Bulgarije, of het nu gaat om het vervoeren van kleine of grote ladingen.

Peter de Rooy
Ad de Rooy
Directeur
Partnerlogo's overzicht

Betrouwbaar Europees Netwerk

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze transportdiensten naar Bulgarije. We staan altijd klaar om u te helpen met al uw transportbehoeften naar Bulgarije en om u te voorzien van professioneel advies.

Ons team van ervaren chauffeurs zorgt ervoor dat uw goederen op tijd en veilig op hun bestemming aankomen. We hebben jarenlange ervaring met het vervoeren van goederen naar Bulgarije en kennen de route en de regelgeving goed. Zo kunnen we uw zending op een efficiënte en verantwoorde manier naar Duitsland vervoeren.

Daarnaast bieden we ook flexibele en betaalbare tarieven voor onze transportdiensten naar Bulgarije. We werken altijd samen met onze klanten om te zorgen dat we een transportoplossing bieden die aan hun specifieke behoeften voldoet.

Wij verzorgen distributie naar

 • Sofia
 • Plovdiv
 • Varna
 • Boergas
 • Roese
 • Stara Zagora
 • Pleven
 • Sliven
 • Dobritsj
 • Sjoemen

Uw zending tussen 24 en 72 uur afgeleverd in Bulgarije

Vaste partners door geheel Bulgarije

Wij werken samen met eigen vaste partners Bulgarije. Wilt u meer informatie over onze internationale mogelijkheden of over de specifieke kennis van een van deze landen hebben, neem dan contact met ons op.

Gevaarlijke stoffen

Al onze medewerkers hebben een ADR-opleiding doorlopen en zijn in het bezit van een geldig ADR-certificaat. Dat betekent dat we ook uw gevaarlijke stoffen op een passende, veilige en verantwoorde manier door Europa kunnen transporteren.

EDI en E-Booking

De Rooy Transport en logistiek loopt voorop als het gaat om ontwikkelingen op IT-gebied. Aanmelden via EDI of E-Booking is uiteraard mogelijk.

Vaste netwerkdistributie Partners

Wij werken samen met eigen vaste partners VTL en Online.

VTL

'The CargoFamily'. VTL is een toonaangevend samenwerkingsverband voor stukgoederen en leverancier van Europees brede logistieke oplossingen. Vanuit Fulda is VTL een netwerk van 120 middelgrote vrachtbedrijven die dagelijks de goederen, markten en mensen met elkaar verbindt.

Enkele services van VTL:

24 uurs service / Overnight delivery

Levering vindt plaats binnen 24 uur tijdens normale kantooruren (08:00 – 17:00 uur) of op een vaste tijd (10:00 uur of 12:00 uur). Uiteraard kunt u op elk moment online de actuele status van uw zendingen bekijken.

Fixed-time service
Economy service
Logo Online systemlogistiek

Samen met 97 systeempartners, alle door de eigenaar geleide, middelgrote transportbedrijven gevestigd door geheel Europa verzorgen we dagelijks de beste oplossingen voor uw transportvraag. Vanuit Schiltsz, nabij Fulda zorgen we dat uw goederen snel, duurzaam en voordelig op de internationale bestemming aankomen.

Enkele services van Online Systemlogistik:

ONLINE Speed Cargo

Het ons standaardproduct

 • 24-uurs standaard levertijd landelijk
 • Standaard levertijd van 48 uur naar afgelegen gebieden
 • Vaste transittijden voor stukgoed in Europa
ONLINE Premium Cargo
ONLINE Express Cargo

Meer services

Wagenpark

Het gevarieerde duurzame wagenpark biedt u een breed scala aan vervoersmogelijkheden.

Logistieke diensten en warehousing

Samenvatting Logistieke diensten en warehousing

Europese netwerk distributie

Van een enkele pallet tot incourante maten, we regelen het! Van een tot enkele pallets worden de ene dag afgehaald en de volgende dag overal in Europa gelost. Dus binnen 24 uur.

Duurzame stadsdistributie

Van een enkele pallet tot ongewone maten, we regelen het! De ene dag afgehaald op elke huisadres afgeleverd. Ook in de binnensteden.

Duurzame logistiek dienstverlener

Dit maakt de Rooy Transport tot de duurzaamste logistieke dienstverlener van Nederland.

Benelux distributie

Van een tot enkele pallets worden de ene dag afgehaald en de volgende dag overal in Nederland en België gelost. Dus binnen 24 uur. Ook in binnensteden.

Alle goeds voor 2023!

De directie van de Rooij Transport wens iedereen hele fijne kerstdagen toe en voor het nieuwe jaar alle goeds. Laten we samen proosten op een mooi 2023!

Rond on Ice

Het kan weer: schaaten op het plein van Het Rond in Houten. Ook dit jaar verzorgen we de opslag en het transport van alle benodigdheden voor dit sportieve festijn.
Groenboek TLN 2022

Bijdrage aan het ‘Groenboek’ van TLN

Op 9 december 2022 j.l. heeft TLN het 'Groenboek' gepresenteerd. Met trots en dankbaarheid hebben wij hieraan een bijdrage mogen leveren.
de Rooy transport dag van chaffeur

Dag van de vrachtwagenchauffeur

Onze chauffeurs leveren een onmisbare bijdrage aan ons bedrijf en daarmee indirect aan de gehele logistieke sector! Daar staan we vandaag graag bij stil met een lunchpakket.
de Rooy transport schademelding bumper

Bumper, een initiatief van verzekeraar TVM

De Rooij Transport B.V. heeft meegewerkt aan een promotiefilmpje voor de app Bumper. Via Bumper kunnen wij schades makkelijker en eenvoudiger registreren bij onze verzekeringsmaatschappij TVM. Lees meer en bekijk de video.
de Rooy Transport boom

Wat kunnen we voor u doen?