Distributie naar Denemarken

denmark

Din transport fra Holland til Danmark

Betrouwbaar fijnmazig transport naar Denemarken

Ons transportbedrijf beschikt over de nodige expertise en ervaring om transportdiensten van en naar Denemarken aan te bieden. Onze professionele netwerk is goed opgeleid en beschikt over de nodige certificaten om uw goederen veilig en efficiënt te vervoeren.

We bieden verschillende transportdiensten naar Denemarken aan om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, waaronder: full-truckload (FTL) als less-than-truckload (LTL) zendingen van en naar Denemarken.

Peter de Rooy
Ad de Rooy
Directeur
Partnerlogo's overzicht

Voordelen van ons transportbedrijf

Als u kiest voor de Rooy Transport, profiteert u van de volgende voordelen:

 • Efficiënte en betrouwbare transportdiensten: we zorgen ervoor dat uw goederen op tijd en in goede staat op de plaats van bestemming in Denemarken aankomen.
 • Scherpe tarieven: we bieden concurrerende tarieven voor onze transportdiensten naar Denemarken .
 • Flexibiliteit: we passen onze transportdiensten aan op de behoeften van onze klanten en bieden oplossingen op maat.
 • Uitstekende klantenservice: onze klantenservice is altijd beschikbaar om u te helpen bij al uw vragen en opmerkingen.

Wij verzorgen vervoer naar o.a.

 • Kopenhagen
 • Aarhus
 • Odense
 • Aalborg
 • Jutland
 • Funland
 • Seeland
 • Bornholm
 • Esjberg
 • Frederiksberg

Uw zending tussen 24 en 72 uur afgeleverd in Denemarken

Vaste partners door geheel Denemarken

Wij werken samen met eigen vaste partners Denemarken. Wilt u meer informatie over onze internationale mogelijkheden of over de specifieke kennis van een van deze landen hebben, neem dan contact met ons op.

EDI en E-Booking

De Rooy Transport en logistiek loopt voorop als het gaat om ontwikkelingen op IT-gebied. Aanmelden via EDI of E-Booking is uiteraard mogelijk.

Gevaarlijke stoffen

Al onze medewerkers hebben een ADR-opleiding doorlopen en zijn in het bezit van een geldig ADR-certificaat. Dat betekent dat we ook uw gevaarlijke stoffen op een passende, veilige en verantwoorde manier door Europa kunnen transporteren.

Vaste netwerkdistributie Partners voor transport naar Denemarken

VTL

'The CargoFamily'. VTL is een toonaangevend samenwerkingsverband voor stukgoederen en leverancier van Europees brede logistieke oplossingen. Vanuit Fulda is VTL een netwerk van 120 middelgrote vrachtbedrijven die dagelijks de goederen, markten en mensen met elkaar verbindt.

Enkele services van VTL:

24 uurs service / Overnight delivery

Levering vindt plaats binnen 24 uur tijdens normale kantooruren (08:00 – 17:00 uur) of op een vaste tijd (10:00 uur of 12:00 uur). Uiteraard kunt u op elk moment online de actuele status van uw zendingen bekijken.

Fixed-time service
Economy service
Logo Online systemlogistiek

Samen met 97 systeempartners, alle door de eigenaar geleide, middelgrote transportbedrijven gevestigd door geheel Europa verzorgen we dagelijks de beste oplossingen voor uw transportvraag. Vanuit Schiltsz, nabij Fulda zorgen we dat uw goederen snel, duurzaam en voordelig op de internationale bestemming aankomen.

Enkele services van Online Systemlogistik:

ONLINE Speed Cargo

Het ons standaardproduct

 • 24-uurs standaard levertijd landelijk
 • Standaard levertijd van 48 uur naar afgelegen gebieden
 • Vaste transittijden voor stukgoed in Europa
ONLINE Premium Cargo
ONLINE Express Cargo

Contacteer ons voor transport naar Denemarken

Wilt u meer weten over onze transportdiensten naar Denemarken of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via onze website of telefonisch. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen en te adviseren bij uw transportbehoeften naar Denemarken.

Conclusie

Als u op zoek bent naar betrouwbare en efficiënte transportdiensten naar Denemarken, dan is ons transportbedrijf de juiste keuze. Met onze professionele netwerken diverse transportoplossingen en uitstekende klantenservice, kunt u erop vertrouwen dat uw goederen veilig en op tijd op hun bestemming aankomen.

Wat kunnen we voor u doen?

Meer services

Wagenpark

Het gevarieerde duurzame wagenpark biedt u een breed scala aan vervoersmogelijkheden.

Logistieke diensten en warehousing

Samenvatting Logistieke diensten en warehousing

Europese netwerk distributie

Van een enkele pallet tot incourante maten, we regelen het! Van een tot enkele pallets worden de ene dag afgehaald en de volgende dag overal in Europa gelost. Dus binnen 24 uur.

Duurzame stadsdistributie

Van een enkele pallet tot ongewone maten, we regelen het! De ene dag afgehaald op elke huisadres afgeleverd. Ook in de binnensteden.

Duurzame logistiek dienstverlener

Dit maakt de Rooy Transport tot de duurzaamste logistieke dienstverlener van Nederland.

Benelux distributie

Van een tot enkele pallets worden de ene dag afgehaald en de volgende dag overal in Nederland en België gelost. Dus binnen 24 uur. Ook in binnensteden.

Samenwerking Lysenko-koor en Rotary Club Houten Castellum voor Oekraïne.

Dankzij inzet van verschillende Houtense partijen kon een groot aantal theaterstoelen naar Dolyna, Oekraïne vervoerd worden.

De Rooy Transport doet mee aan Houtense Truckersdag nieuwe stijl

Zaterdag 1 juli vond er weer een Truckersdag plaatst in Houten, dit keer de eerste versie van de ‘nieuwe stijl’. Niet meer alleen vrachtwagens maar dit jaar ook sportwagens waar de mensen een rondje in konden meerijden.

Koninklijk onderscheiden

Dit jaar heeft het Zijne Majesteit de Koning behaagd om Ad de Rooij en Peter de Rooij een Koninklijke onderscheiding te geven voor hun bijzondere verdiensten die zij hebben vervuld voor de (Goyse) samenleving.

Verkeersles dode hoek voor basisschoolleerlingen

De afgelopen weken heeft De Rooy Transport dode hoeken lessen verzorgd voor de gemeente Houten, in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland.

Heel Houten danst voor Turkije en Syrië

Ook de Rooy draagt haar steentje bij om geld in te zamelen voor de slachtoffers van Turkije en Syrië, al het ingezamelde geld gaat naar Giro 555.

Van Dijk Utrecht levert eerste elektrisch Volvo FM trekker af

Verdere verduurzaming van ons transport met de vandaag afgeleverde eerste elektrische Volvo FM trekker.

Alle goeds voor 2023!

De directie van de Rooij Transport wens iedereen hele fijne kerstdagen toe en voor het nieuwe jaar alle goeds. Laten we samen proosten op een mooi 2023!

Rond on Ice

Het kan weer: schaaten op het plein van Het Rond in Houten. Ook dit jaar verzorgen we de opslag en het transport van alle benodigdheden voor dit sportieve festijn.

Groenboek TLN 2022

Bijdrage aan het ‘Groenboek’ van TLN

Op 9 december 2022 j.l. heeft TLN het 'Groenboek' gepresenteerd. Met trots en dankbaarheid hebben wij hieraan een bijdrage mogen leveren.

de Rooy Transport boom