Distributie naar Malta

malta

It-trasport tiegħek mill-Olanda għal Malta

Betrouwbaar fijnmazig transport naar Malta

Ons transportbedrijf beschikt over de nodige expertise en ervaring om transportdiensten van en naar Malta aan te bieden. Onze professionele netwerk is goed opgeleid en beschikt over de nodige certificaten om uw goederen veilig en efficiënt te vervoeren.

We bieden verschillende transportdiensten naar Malta aan om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, waaronder: full-truckload (FTL) als less-than-truckload (LTL) zendingen van en naar Malta.

Peter de Rooy
Ad de Rooy
Directeur
Partnerlogo's overzicht

Voordelen van ons transportbedrijf

Als u kiest voor de Rooy Transport, profiteert u van de volgende voordelen:

 • Efficiënte en betrouwbare transportdiensten: we zorgen ervoor dat uw goederen op tijd en in goede staat op de plaats van bestemming in Malta aankomen.
 • Scherpe tarieven: we bieden concurrerende tarieven voor onze transportdiensten naar Malta .
 • Flexibiliteit: we passen onze transportdiensten aan op de behoeften van onze klanten en bieden oplossingen op maat.
 • Uitstekende klantenservice: onze klantenservice is altijd beschikbaar om u te helpen bij al uw vragen en opmerkingen.

Wij verzorgen vervoer naar o.a.

 • Birkirkara
 • Mosta
 • Qormi
 • Żabbar
 • San Pawl il-Baħar
 • Sliema
 • San Ġwann
 • Naxxar
 • Rabat
 • Żejtun

Uw zending tussen 24 en 72 uur afgeleverd in Malta

Vaste partners door geheel Malta

Wij werken samen met eigen vaste partners Malta. Wilt u meer informatie over onze internationale mogelijkheden of over de specifieke kennis van een van deze landen hebben, neem dan contact met ons op.

EDI en E-Booking

De Rooy Transport en logistiek loopt voorop als het gaat om ontwikkelingen op IT-gebied. Aanmelden via EDI of E-Booking is uiteraard mogelijk.

Gevaarlijke stoffen

Al onze medewerkers hebben een ADR-opleiding doorlopen en zijn in het bezit van een geldig ADR-certificaat. Dat betekent dat we ook uw gevaarlijke stoffen op een passende, veilige en verantwoorde manier door Europa kunnen transporteren.

Vaste netwerkdistributie Partners voor transport naar Malta

VTL

'The CargoFamily'. VTL is een toonaangevend samenwerkingsverband voor stukgoederen en leverancier van Europees brede logistieke oplossingen. Vanuit Fulda is VTL een netwerk van 120 middelgrote vrachtbedrijven die dagelijks de goederen, markten en mensen met elkaar verbindt.

Enkele services van VTL:

24 uurs service / Overnight delivery

Levering vindt plaats binnen 24 uur tijdens normale kantooruren (08:00 – 17:00 uur) of op een vaste tijd (10:00 uur of 12:00 uur). Uiteraard kunt u op elk moment online de actuele status van uw zendingen bekijken.

Fixed-time service
Economy service
Logo Online systemlogistiek

Samen met 97 systeempartners, alle door de eigenaar geleide, middelgrote transportbedrijven gevestigd door geheel Europa verzorgen we dagelijks de beste oplossingen voor uw transportvraag. Vanuit Schiltsz, nabij Fulda zorgen we dat uw goederen snel, duurzaam en voordelig op de internationale bestemming aankomen.

Enkele services van Online Systemlogistik:

ONLINE Speed Cargo

Het ons standaardproduct

 • 24-uurs standaard levertijd landelijk
 • Standaard levertijd van 48 uur naar afgelegen gebieden
 • Vaste transittijden voor stukgoed in Europa
ONLINE Premium Cargo
ONLINE Express Cargo

Contacteer ons voor transport naar Malta

Wilt u meer weten over onze transportdiensten naar Malta of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via onze website of telefonisch. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen en te adviseren bij uw transportbehoeften naar Malta.

Conclusie

Als u op zoek bent naar betrouwbare en efficiënte transportdiensten naar Malta, dan is ons transportbedrijf de juiste keuze. Met onze professionele netwerken diverse transportoplossingen en uitstekende klantenservice, kunt u erop vertrouwen dat uw goederen veilig en op tijd op hun bestemming aankomen.

Wat kunnen we voor u doen?

Meer services

Wagenpark

Het gevarieerde duurzame wagenpark biedt u een breed scala aan vervoersmogelijkheden.

Logistieke diensten en warehousing

Samenvatting Logistieke diensten en warehousing

Europese netwerk distributie

Van een enkele pallet tot incourante maten, we regelen het! Van een tot enkele pallets worden de ene dag afgehaald en de volgende dag overal in Europa gelost. Dus binnen 24 uur.

Duurzame stadsdistributie

Van een enkele pallet tot ongewone maten, we regelen het! De ene dag afgehaald op elke huisadres afgeleverd. Ook in de binnensteden.

Duurzame logistiek dienstverlener

Dit maakt de Rooy Transport tot de duurzaamste logistieke dienstverlener van Nederland.

Benelux distributie

Van een tot enkele pallets worden de ene dag afgehaald en de volgende dag overal in Nederland en België gelost. Dus binnen 24 uur. Ook in binnensteden.

Bezoek Utrechtse wethouder Eva Oosters aan hub

Deze week organiseerden Transport en Logistiek Nederland en evofenedex een werkbezoek voor de Utrechtse wethouder Eva Oosters bij TLN-regiobestuurder de Rooy Transport - Logistiek. Peter en Priscilla de Rooy.

Energienet vol?

Het stroomnet piept en kraakt in haar voegen; het kan de snelle ontwikkelingen niet bijhouden. De regio Utrecht / Houten staat 'op zwart', dat wil zeggen geen enkele ruimte voor uitbreiding. Met nog een nieuwe (de zesde!) volledig elektrische vrachtwagen op komst een extra uitdaging!

Donderdag 16 mei: Fiets naar je werkdag

De Rooy Transport zet zich ook in om op die dag in de regio Utrecht de meeste fietskilometers bij elkaar te fietsen! Daarom komen we op de fiets naar het werk. Doe je ook mee?

Nieuwsuur over Zero-emissiezones, 12-4-2024

Afgelopen vrijdag, 12 april, besteedde Nieuwsuur aandacht aan een onderwerp dat ons, en een groot deel van de Nederlandse logistiek raakt: de zero-emmissiezones. De afgelopen jaren hebben wij al geanticipeerd op deze wetgeving die er vroeg of laat zit aan te komen. Lees meer over onze aanpask.

Interview Transport & Logistiek: via rechtervoet naar alternatieven

Naar aanleiding van het verkrijgen van de vierde star van Lean & Green is Peter de Rooy geïnterviewd door Transport & Logistiek. Lees hier het interview over de he waarom 'groen', de weg ernaar toe en de ontwikkelingen.

Verkeerslessen Dode Hoek voor basisschoolleerlingen

Een ongeval met een kind. Dat wil je niet. Niet als kind, niet als ouder en ook niet als transportbedrijf. Daarom geven we jaarlijks op basisscholen ‘dodehoeklessen’. Doel is kinderen laten beleven dat je niet altijd zichtbaar bent voor de chauffeur en zo ongevallen vermijden. In een prettige samenwerking met lokale scholen in de regio…

de Rooy Transport boom