Korte lijnen

Korte lijnen

Behandel klanten zoals je zelf behandeld wilt worden.

Doen wat je zegt. Dat klinkt eenvoudig, noem het een open deur. En toch is het geen vanzelfsprekendheid in de dagelijkse praktijk. Maar bij De Rooy Transport zit het in de genen, letterlijk.

Peter de Rooy
Peter de Rooy
Algemeen directeur
Partnerlogo's overzicht

Correcte omgang

De Rooy Transport is een familiebedrijf, geleid door de broers Peter en Ad de Rooy. De werkwijze is altijd gebaseerd op een correcte omgangswijze. Niet alleen naar onze klanten maar ook naar onze medewerkers, medeweggebruikers en leveranciers.

Korte lijnen

Voor veel mensen een cliché, maar voor De Rooy Transport een van de leidraden waar onze werkwijze op gestoeld is. Ook wij vinden het prettig dat afspraken met ons worden nagekomen. Daarom doen we er alles aan om onze afspraken met u naar maximaal haalbare tevredenheid na te komen.

Meer over onze aanpak

Intakegesprek

Een goed begin is het halve werk. Ter plaatse lopen we met u de werkprocessen, locaties en aandachtspunten door.

Maatschappelijk betrokken

De wereld is groter dan de resultatenrekening. We zijn ons sterk bewust van onze maatschappelijke rol. In woord én in daad.

Historie, missie en visie

Het doel wat we voor ogen houden, waar we voor staan. Klantgericht duurzaam en stellen de mens centraal.

Samenwerking Lysenko-koor en Rotary Club Houten Castellum voor Oekraïne.

Dankzij inzet van verschillende Houtense partijen kon een groot aantal theaterstoelen naar Dolyna, Oekraïne vervoerd worden.

De Rooy Transport doet mee aan Houtense Truckersdag nieuwe stijl

Zaterdag 1 juli vond er weer een Truckersdag plaatst in Houten, dit keer de eerste versie van de ‘nieuwe stijl’. Niet meer alleen vrachtwagens maar dit jaar ook sportwagens waar de mensen een rondje in konden meerijden.

Koninklijk onderscheiden

Dit jaar heeft het Zijne Majesteit de Koning behaagd om Ad de Rooij en Peter de Rooij een Koninklijke onderscheiding te geven voor hun bijzondere verdiensten die zij hebben vervuld voor de (Goyse) samenleving.

Verkeersles dode hoek voor basisschoolleerlingen

De afgelopen weken heeft De Rooy Transport dode hoeken lessen verzorgd voor de gemeente Houten, in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland.

Heel Houten danst voor Turkije en Syrië

Ook de Rooy draagt haar steentje bij om geld in te zamelen voor de slachtoffers van Turkije en Syrië, al het ingezamelde geld gaat naar Giro 555.

Van Dijk Utrecht levert eerste elektrisch Volvo FM trekker af

Verdere verduurzaming van ons transport met de vandaag afgeleverde eerste elektrische Volvo FM trekker.

Alle goeds voor 2023!

De directie van de Rooij Transport wens iedereen hele fijne kerstdagen toe en voor het nieuwe jaar alle goeds. Laten we samen proosten op een mooi 2023!

Rond on Ice

Het kan weer: schaaten op het plein van Het Rond in Houten. Ook dit jaar verzorgen we de opslag en het transport van alle benodigdheden voor dit sportieve festijn.

Groenboek TLN 2022

Bijdrage aan het ‘Groenboek’ van TLN

Op 9 december 2022 j.l. heeft TLN het ‘Groenboek’ gepresenteerd. Met trots en dankbaarheid hebben wij hieraan een bijdrage mogen leveren.

de Rooy Transport boom

Wat kunnen we voor u doen?