Korte lijnen

Korte lijnen

Behandel klanten zoals je zelf behandeld wilt worden.

Doen wat je zegt. Dat klinkt eenvoudig, noem het een open deur. En toch is het geen vanzelfsprekendheid in de dagelijkse praktijk. Maar bij De Rooy Transport zit het in de genen, letterlijk.

Peter de Rooy
Peter de Rooy
Algemeen directeur
Partnerlogo's overzicht

Correcte omgang

De Rooy Transport is een familiebedrijf, geleid door de broers Peter en Ad de Rooy. De werkwijze is altijd gebaseerd op een correcte omgangswijze. Niet alleen naar onze klanten maar ook naar onze medewerkers, medeweggebruikers en leveranciers.

Korte lijnen

Voor veel mensen een cliché, maar voor De Rooy Transport een van de leidraden waar onze werkwijze op gestoeld is. Ook wij vinden het prettig dat afspraken met ons worden nagekomen. Daarom doen we er alles aan om onze afspraken met u naar maximaal haalbare tevredenheid na te komen.

Meer over onze aanpak

Maatschappelijk betrokken

De wereld is groter dan de resultatenrekening. We zijn ons sterk bewust van onze maatschappelijke rol. In woord én in daad.

Intakegesprek

Een goed begin is het halve werk. Ter plaatse lopen we met u de werkprocessen, locaties en aandachtspunten door.

Historie, missie en visie

Het doel wat we voor ogen houden, waar we voor staan. Klantgericht duurzaam en stellen de mens centraal.

Alle goeds voor 2023!

De directie van de Rooij Transport wens iedereen hele fijne kerstdagen toe en voor het nieuwe jaar alle goeds. Laten we samen proosten op een mooi 2023!

Rond on Ice

Het kan weer: schaaten op het plein van Het Rond in Houten. Ook dit jaar verzorgen we de opslag en het transport van alle benodigdheden voor dit sportieve festijn.
Groenboek TLN 2022

Bijdrage aan het ‘Groenboek’ van TLN

Op 9 december 2022 j.l. heeft TLN het 'Groenboek' gepresenteerd. Met trots en dankbaarheid hebben wij hieraan een bijdrage mogen leveren.
de Rooy transport dag van chaffeur

Dag van de vrachtwagenchauffeur

Onze chauffeurs leveren een onmisbare bijdrage aan ons bedrijf en daarmee indirect aan de gehele logistieke sector! Daar staan we vandaag graag bij stil met een lunchpakket.
de Rooy transport schademelding bumper

Bumper, een initiatief van verzekeraar TVM

De Rooij Transport B.V. heeft meegewerkt aan een promotiefilmpje voor de app Bumper. Via Bumper kunnen wij schades makkelijker en eenvoudiger registreren bij onze verzekeringsmaatschappij TVM. Lees meer en bekijk de video.
de Rooy Transport boom

Wat kunnen we voor u doen?