Korte lijnen

Korte lijnen

Behandel klanten zoals je zelf behandeld wilt worden.

Doen wat je zegt. Dat klinkt eenvoudig, noem het een open deur. En toch is het geen vanzelfsprekendheid in de dagelijkse praktijk. Maar bij De Rooy Transport zit het in de genen, letterlijk.

Peter de Rooy
Peter de Rooy
Algemeen directeur
Partnerlogo's overzicht

Correcte omgang

De Rooy Transport is een familiebedrijf, geleid door de broers Peter en Ad de Rooy. De werkwijze is altijd gebaseerd op een correcte omgangswijze. Niet alleen naar onze klanten maar ook naar onze medewerkers, medeweggebruikers en leveranciers.

Korte lijnen

Voor veel mensen een cliché, maar voor De Rooy Transport een van de leidraden waar onze werkwijze op gestoeld is. Ook wij vinden het prettig dat afspraken met ons worden nagekomen. Daarom doen we er alles aan om onze afspraken met u naar maximaal haalbare tevredenheid na te komen.

Meer over onze aanpak

Intakegesprek

Een goed begin is het halve werk. Ter plaatse lopen we met u de werkprocessen, locaties en aandachtspunten door.

Maatschappelijk betrokken

De wereld is groter dan de resultatenrekening. We zijn ons sterk bewust van onze maatschappelijke rol. In woord én in daad.

Historie, missie en visie

Het doel wat we voor ogen houden, waar we voor staan. Klantgericht duurzaam en stellen de mens centraal.

Nieuwsuur over Zero-emissiezones, 12-4-2024

Afgelopen vrijdag, 12 april, besteedde Nieuwsuur aandacht aan een onderwerp dat ons, en een groot deel van de Nederlandse logistiek raakt: de zero-emmissiezones. De afgelopen jaren hebben wij al geanticipeerd op deze wetgeving die er vroeg of laat zit aan te komen. Lees meer over onze aanpask.

Interview Transport & Logistiek: via rechtervoet naar alternatieven

Naar aanleiding van het verkrijgen van de vierde star van Lean & Green is Peter de Rooy geïnterviewd door Transport & Logistiek. Lees hier het interview over de he waarom ‘groen’, de weg ernaar toe en de ontwikkelingen.

Verkeerslessen Dode Hoek voor basisschoolleerlingen

Een ongeval met een kind. Dat wil je niet. Niet als kind, niet als ouder en ook niet als transportbedrijf. Daarom geven we jaarlijks op basisscholen ‘dodehoeklessen’. Doel is kinderen laten beleven dat je niet altijd zichtbaar bent voor de chauffeur en zo ongevallen vermijden. In een prettige samenwerking met lokale scholen in de regio…

Montage batterijen 2e accu-container

Nadat half januari de tweede accu-container is geplaatst zijn nu alle batterijen gemonteerd, wat een belangrijke mijlpaal is voor ons project.

de Rooy Transport- Logistiek op ‘Houten On Stage’

‘Houten On Stage’ is dé plek waar VMBO leerlingen en bedrijven met elkaar in contact komen. Als regionale werkgever zijn wij uiteraard aanwezig. Om de mooie beroepskansen die transport en logistiek in het algemeen en de Rooy in het bijzonder bieden.

De Rooy Transport ontvangt vierde ster

De Rooy heeft de vierde ster mogen ontvangen van Lean & Green voor haar inzet om haar CO2 uitstoot drastisch te verminderen.

de Rooy Transport boom

Wat kunnen we voor u doen?