Maatschappelijk betrokken

De wereld is groter dan de resultatenrekening.

Met elkaar voor elkaar

De Rooy Transport is zich sterk bewust van haar maatschappelijk rol. Niet alleen als het om duurzaamheid gaat, maar ook van de rol die het bedrijf inneemt in de regio. Niet alleen in woord maar ook in daden.

Ad de Rooy
Ad de Rooy
Directeur Operations
Partnerlogo's overzicht

Erkend leerbedrijf

De Rooy Transport is een erkend leerbedrijf. We bieden altijd leerzame stageplaatsen aan voor verschillende functies. Een fors deel van onze huidige medewerkers zijn gestart bij De Rooy Transport als stagiair.

Logo erkend leerbedrijf
Dode hoek

Educatie dode hoek

Een ongeval waarbij een kind betrokken is, een van de ergste dingen die kunnen gebeuren. Voor het slachtoffer maar vaak ook voor de betrokken chauffeur. Een van de grootste risico's is de 'dode hoek'. Om kinderen te wijzen op de gevaren ervan geeft De Rooy Transport op scholen demonstraties met de dode hoek. We laten kinderen zelf ervaren wat de chauffeur wel en niet ziet. Dat is niet alleen leuk maar ook leerzaam.

Lokale sportverenigingen

V.V. 't Goy

De Rooy Transport is sponsor van het Heren 1 team van v.v. 't Goy.

ogo voetbalverening 't Goy

FC Delta Sports '95

De Rooy Transport is troste sponsor van FC Delta Sports in Houten.

deltasports95-logo1
De rooy truckersdag

Truckersdag.

Zoveel mogelijk verstandelijk beperkten een hele mooie dag geven. Dat doen we met de truckersdagen waarbij onze gasten de VIPS zijn.

Gemeente Houten

Voor verschillende activiteiten binnen de gemeente Houten stellen we geheel kosteloos onze podiumauto ter beschikking. Zoals bij (muziek)evenementen en het jaarlijkse Fladderen.

Meer over onze aanpak

Korte lijnen

Behandel klanten zoals je zelf behandeld wilt worden. Noem het een open deur. Maar bij De Rooy Transport zit het in de genen.

Intakegesprek

Een goed begin is het halve werk. Ter plaatse lopen we met u de werkprocessen, locaties en aandachtspunten door.

Historie, missie en visie

Het doel wat we voor ogen houden, waar we voor staan. Klantgericht duurzaam en stellen de mens centraal.

Koninklijk onderscheiden

Dit jaar heeft het Zijne Majesteit de Koning behaagd om Ad de Rooij en Peter de Rooij een Koninklijke onderscheiding te geven voor hun bijzondere verdiensten die zij hebben vervuld voor de (Goyse) samenleving.

Verkeersles dode hoek voor basisschoolleerlingen

De afgelopen weken heeft De Rooy Transport dode hoeken lessen verzorgd voor de gemeente Houten, in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland.

Heel Houten danst voor Turkije en Syrië

Ook de Rooy draagt haar steentje bij om geld in te zamelen voor de slachtoffers van Turkije en Syrië, al het ingezamelde geld gaat naar Giro 555.

Van Dijk Utrecht levert eerste elektrisch Volvo FM trekker af

Verdere verduurzaming van ons transport met de vandaag afgeleverde eerste elektrische Volvo FM trekker.

Alle goeds voor 2023!

De directie van de Rooij Transport wens iedereen hele fijne kerstdagen toe en voor het nieuwe jaar alle goeds. Laten we samen proosten op een mooi 2023!

Rond on Ice

Het kan weer: schaaten op het plein van Het Rond in Houten. Ook dit jaar verzorgen we de opslag en het transport van alle benodigdheden voor dit sportieve festijn.
Groenboek TLN 2022

Bijdrage aan het ‘Groenboek’ van TLN

Op 9 december 2022 j.l. heeft TLN het 'Groenboek' gepresenteerd. Met trots en dankbaarheid hebben wij hieraan een bijdrage mogen leveren.
de Rooy transport dag van chaffeur

Dag van de vrachtwagenchauffeur

Onze chauffeurs leveren een onmisbare bijdrage aan ons bedrijf en daarmee indirect aan de gehele logistieke sector! Daar staan we vandaag graag bij stil met een lunchpakket.
de Rooy transport schademelding bumper

Bumper, een initiatief van verzekeraar TVM

De Rooij Transport B.V. heeft meegewerkt aan een promotiefilmpje voor de app Bumper. Via Bumper kunnen wij schades makkelijker en eenvoudiger registreren bij onze verzekeringsmaatschappij TVM. Lees meer en bekijk de video.
de Rooy Transport boom

Wat kunnen we voor u doen?