Maatschappelijk betrokken

De wereld is groter dan de resultatenrekening.

Met elkaar voor elkaar

De Rooy Transport is zich sterk bewust van haar maatschappelijk rol. Niet alleen als het om duurzaamheid gaat, maar ook van de rol die het bedrijf inneemt in de regio. Niet alleen in woord maar ook in daden.

Ad de Rooy
Ad de Rooy
Directeur Operations
Partnerlogo's overzicht

Erkend leerbedrijf

De Rooy Transport is een erkend leerbedrijf. We bieden altijd leerzame stageplaatsen aan voor verschillende functies. Een fors deel van onze huidige medewerkers zijn gestart bij De Rooy Transport als stagiair.

Logo erkend leerbedrijf
Dode hoek

Educatie dode hoek

Een ongeval waarbij een kind betrokken is, een van de ergste dingen die kunnen gebeuren. Voor het slachtoffer maar vaak ook voor de betrokken chauffeur. Een van de grootste risico's is de 'dode hoek'. Om kinderen te wijzen op de gevaren ervan geeft De Rooy Transport op scholen demonstraties met de dode hoek. We laten kinderen zelf ervaren wat de chauffeur wel en niet ziet. Dat is niet alleen leuk maar ook leerzaam.

Lokale sportverenigingen

V.V. 't Goy

De Rooy Transport is sponsor van het Heren 1 team van v.v. 't Goy.

ogo voetbalverening 't Goy

FC Delta Sports '95

De Rooy Transport is troste sponsor van FC Delta Sports in Houten.

deltasports95-logo1
De rooy truckersdag

Truckersdag.

Zoveel mogelijk verstandelijk beperkten een hele mooie dag geven. Dat doen we met de truckersdagen waarbij onze gasten de VIPS zijn.

Gemeente Houten

Voor verschillende activiteiten binnen de gemeente Houten stellen we geheel kosteloos onze podiumauto ter beschikking. Zoals bij (muziek)evenementen en het jaarlijkse Fladderen.

Meer over onze aanpak

Intakegesprek

Een goed begin is het halve werk. Ter plaatse lopen we met u de werkprocessen, locaties en aandachtspunten door.

Historie, missie en visie

Het doel wat we voor ogen houden, waar we voor staan. Klantgericht duurzaam en stellen de mens centraal.

Korte lijnen

Behandel klanten zoals je zelf behandeld wilt worden. Noem het een open deur. Maar bij De Rooy Transport zit het in de genen.

Bezoek Utrechtse wethouder Eva Oosters aan hub

Deze week organiseerden Transport en Logistiek Nederland en evofenedex een werkbezoek voor de Utrechtse wethouder Eva Oosters bij TLN-regiobestuurder de Rooy Transport – Logistiek. Peter en Priscilla de Rooy.

Energienet vol?

Het stroomnet piept en kraakt in haar voegen; het kan de snelle ontwikkelingen niet bijhouden. De regio Utrecht / Houten staat ‘op zwart’, dat wil zeggen geen enkele ruimte voor uitbreiding. Met nog een nieuwe (de zesde!) volledig elektrische vrachtwagen op komst een extra uitdaging!

Donderdag 16 mei: Fiets naar je werkdag

De Rooy Transport zet zich ook in om op die dag in de regio Utrecht de meeste fietskilometers bij elkaar te fietsen! Daarom komen we op de fiets naar het werk. Doe je ook mee?

Nieuwsuur over Zero-emissiezones, 12-4-2024

Afgelopen vrijdag, 12 april, besteedde Nieuwsuur aandacht aan een onderwerp dat ons, en een groot deel van de Nederlandse logistiek raakt: de zero-emmissiezones. De afgelopen jaren hebben wij al geanticipeerd op deze wetgeving die er vroeg of laat zit aan te komen. Lees meer over onze aanpask.

Interview Transport & Logistiek: via rechtervoet naar alternatieven

Naar aanleiding van het verkrijgen van de vierde star van Lean & Green is Peter de Rooy geïnterviewd door Transport & Logistiek. Lees hier het interview over de he waarom ‘groen’, de weg ernaar toe en de ontwikkelingen.

Verkeerslessen Dode Hoek voor basisschoolleerlingen

Een ongeval met een kind. Dat wil je niet. Niet als kind, niet als ouder en ook niet als transportbedrijf. Daarom geven we jaarlijks op basisscholen ‘dodehoeklessen’. Doel is kinderen laten beleven dat je niet altijd zichtbaar bent voor de chauffeur en zo ongevallen vermijden. In een prettige samenwerking met lokale scholen in de regio…

de Rooy Transport boom

Wat kunnen we voor u doen?