Maatschappelijk betrokken

De wereld is groter dan de resultatenrekening.

Met elkaar voor elkaar

De Rooy Transport is zich sterk bewust van haar maatschappelijk rol. Niet alleen als het om duurzaamheid gaat, maar ook van de rol die het bedrijf inneemt in de regio. Niet alleen in woord maar ook in daden.

Ad de Rooy
Ad de Rooy
Directeur Operations
Partnerlogo's overzicht

Erkend leerbedrijf

De Rooy Transport is een erkend leerbedrijf. We bieden altijd leerzame stageplaatsen aan voor verschillende functies. Een fors deel van onze huidige medewerkers zijn gestart bij De Rooy Transport als stagiair.

Logo erkend leerbedrijf
Dode hoek

Educatie dode hoek

Een ongeval waarbij een kind betrokken is, een van de ergste dingen die kunnen gebeuren. Voor het slachtoffer maar vaak ook voor de betrokken chauffeur. Een van de grootste risico's is de 'dode hoek'. Om kinderen te wijzen op de gevaren ervan geeft De Rooy Transport op scholen demonstraties met de dode hoek. We laten kinderen zelf ervaren wat de chauffeur wel en niet ziet. Dat is niet alleen leuk maar ook leerzaam.

Lokale sportverenigingen

V.V. 't Goy

De Rooy Transport is sponsor van het Heren 1 team van v.v. 't Goy.

ogo voetbalverening 't Goy

FC Delta Sports '95

De Rooy Transport is troste sponsor van FC Delta Sports in Houten.

deltasports95-logo1
De rooy truckersdag

Truckersdag.

Zoveel mogelijk verstandelijk beperkten een hele mooie dag geven. Dat doen we met de truckersdagen waarbij onze gasten de VIPS zijn.

Gemeente Houten

Voor verschillende activiteiten binnen de gemeente Houten stellen we geheel kosteloos onze podiumauto ter beschikking. Zoals bij (muziek)evenementen en het jaarlijkse Fladderen.

Meer over onze aanpak

Intakegesprek

Een goed begin is het halve werk. Ter plaatse lopen we met u de werkprocessen, locaties en aandachtspunten door.

Historie, missie en visie

Het doel wat we voor ogen houden, waar we voor staan. Klantgericht duurzaam en stellen de mens centraal.

Korte lijnen

Behandel klanten zoals je zelf behandeld wilt worden. Noem het een open deur. Maar bij De Rooy Transport zit het in de genen.

Montage batterijen 2e accu-container

Nadat half januari de tweede accu-container is geplaatst zijn nu alle batterijen gemonteerd, wat een belangrijke mijlpaal is voor ons project.

de Rooy Transport- Logistiek op ‘Houten On Stage’

‘Houten On Stage’ is dé plek waar VMBO leerlingen en bedrijven met elkaar in contact komen. Als regionale werkgever zijn wij uiteraard aanwezig. Om de mooie beroepskansen die transport en logistiek in het algemeen en de Rooy in het bijzonder bieden.

De Rooy Transport ontvangt vierde ster

De Rooy heeft de vierde ster mogen ontvangen van Lean & Green voor haar inzet om haar CO2 uitstoot drastisch te verminderen.

De Rooy Transport en Bricklog slaan een dubbelslag met behalen ISO 14083 verificatie

De Rooy Transport en Bricklog slaan een dubbelslag met het behalen van de ISO 14083 verificatie voor Vervoerder (supplychain partner) en voor het Calculatie Platform! Daarmee is de Rooy de 1e distributeur wereldwijd die is hiervoor is geslaagd.

Plaatsing tweede accu-container

Trots op vooruitgang! Onze tweede accu-container is geleverd, een belangrijke stap in het uitbreiden van de capaciteit voor het opladen van elektrische trucks.

De Rooy sponsort tijdelijke IJsbaan in Houten

Trots om aan te kondigen dat Transportbedrijf De Rooy de medesponsor is van de tijdelijke ijsbaan op ‘Het Rond’ in Houten!

de Rooy Transport boom

Wat kunnen we voor u doen?