Melden ladingschade

Schade veroorzaakt aan uw lading?

Melden ladingschade

Helaas komt het af en toe voor dat goederen bij de aflevering beschadigd blijken. Mocht u van mening zijn dat dit zo is en wij daarvoor aansprakelijk zijn dan verzoeken wij u om onderstaand goederenschademeldingsformulier te gebruiken.

Arjan-Ebergen_1024x1024
Arjan Ebergen
Customer Service

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*
Naam*
DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Meer contact

  Contactpersonen

  De mensen van de Rooy Transport. Dit is wie we zijn en die voor u klaar staan. Elke dag.

  Nieuwe leverancier

  Wilt u een dienst of product onder onze aandacht brengen? We zullen uw aanbod/vraag doorgeleiden naar de juiste contactpersoon.

  Melden voertuigschade

  Adres-, telefoon- en e-mail gegevens. Bel ons of stuur een e-mail bericht.

  Prijsopgave

  Vertel ons wanneer wat van waar naar waar vervoerd moet worden en wij vertellen u de mogelijkheden

  Contactgegevens

  Adres-, telefoon- en e-mail gegevens. Bel ons of stuur een e-mail bericht.

  Bezoek Utrechtse wethouder Eva Oosters aan hub

  Deze week organiseerden Transport en Logistiek Nederland en evofenedex een werkbezoek voor de Utrechtse wethouder Eva Oosters bij TLN-regiobestuurder de Rooy Transport – Logistiek. Peter en Priscilla de Rooy.

  Energienet vol?

  Het stroomnet piept en kraakt in haar voegen; het kan de snelle ontwikkelingen niet bijhouden. De regio Utrecht / Houten staat ‘op zwart’, dat wil zeggen geen enkele ruimte voor uitbreiding. Met nog een nieuwe (de zesde!) volledig elektrische vrachtwagen op komst een extra uitdaging!

  Donderdag 16 mei: Fiets naar je werkdag

  De Rooy Transport zet zich ook in om op die dag in de regio Utrecht de meeste fietskilometers bij elkaar te fietsen! Daarom komen we op de fiets naar het werk. Doe je ook mee?

  Nieuwsuur over Zero-emissiezones, 12-4-2024

  Afgelopen vrijdag, 12 april, besteedde Nieuwsuur aandacht aan een onderwerp dat ons, en een groot deel van de Nederlandse logistiek raakt: de zero-emmissiezones. De afgelopen jaren hebben wij al geanticipeerd op deze wetgeving die er vroeg of laat zit aan te komen. Lees meer over onze aanpask.

  Interview Transport & Logistiek: via rechtervoet naar alternatieven

  Naar aanleiding van het verkrijgen van de vierde star van Lean & Green is Peter de Rooy geïnterviewd door Transport & Logistiek. Lees hier het interview over de he waarom ‘groen’, de weg ernaar toe en de ontwikkelingen.

  Verkeerslessen Dode Hoek voor basisschoolleerlingen

  Een ongeval met een kind. Dat wil je niet. Niet als kind, niet als ouder en ook niet als transportbedrijf. Daarom geven we jaarlijks op basisscholen ‘dodehoeklessen’. Doel is kinderen laten beleven dat je niet altijd zichtbaar bent voor de chauffeur en zo ongevallen vermijden. In een prettige samenwerking met lokale scholen in de regio…

  de Rooy Transport boom

  Wat kunnen we voor u doen?