Intakegesprek

Een goed begin is het halve werk.

Intake gesprek.

Wij stemmen onze dienstverlening 1-op-1 af op uw vragen, situatie en werkwijze. Daarom starten we met een intakegesprek om persoonlijk kennis te maken. Met wie krijgt u te maken en wie zijn onze contactpersonen. Ter plaatse lopen we met u de werkprocessen, locaties en aandachtspunten door. Dan weten wij wat we moeten doen en loopt het aan uw kant soepel.

Ad de Rooy
Ad de Rooy
Directeur Operations
Partnerlogo's overzicht
 • Hoe laat moeten wij aanwezig zijn?

 • Tot hoe laat moet gewacht worden?

 • Is er sprake van venstertijden?

 • Welke controles moet onze chauffeur uitvoeren?

 • Wel of niet van tevoren aanmelden?

 • Bij wie moet de chauffeur zich melden?

 • Kan er direct aangedocked worden? Zo ja, bij welk dock?

 • Zijn er documenten die getekend moeten worden?

 • Voert u of wij opdrachten in het planningsysteem in?

 • Draait u of wij de adresstickers uit?

 • Pallets wel of niet omruilen?

 • Zijn er bepaalde kwetsbaarheden aan de goederen?

 • Wie laadt er?

Periodiek bijwerken

Werkwijzen zijn continu aan wijzigingen onderhevig. Periodiek nemen we met u de afspraken door. Kijken of er verbeteringen en/of wijzigingen in onze dienstverlening nodig zijn.
De werkwijze zoals afgesproken bij het intakegesprek nemen we door met onze chauffeurs zodat ze exact weten wat u van hen verwacht.

Laden en lossen vrachtwagende Rooy transport

Meer over onze aanpak

Maatschappelijk betrokken

De wereld is groter dan de resultatenrekening. We zijn ons sterk bewust van onze maatschappelijke rol. In woord én in daad.

Historie, missie en visie

Het doel wat we voor ogen houden, waar we voor staan. Klantgericht duurzaam en stellen de mens centraal.

Korte lijnen

Behandel klanten zoals je zelf behandeld wilt worden. Noem het een open deur. Maar bij De Rooy Transport zit het in de genen.

Donderdag 16 mei: Fiets naar je werkdag

De Rooy Transport zet zich ook in om op die dag in de regio Utrecht de meeste fietskilometers bij elkaar te fietsen! Daarom komen we op de fiets naar het werk. Doe je ook mee?

Nieuwsuur over Zero-emissiezones, 12-4-2024

Afgelopen vrijdag, 12 april, besteedde Nieuwsuur aandacht aan een onderwerp dat ons, en een groot deel van de Nederlandse logistiek raakt: de zero-emmissiezones. De afgelopen jaren hebben wij al geanticipeerd op deze wetgeving die er vroeg of laat zit aan te komen. Lees meer over onze aanpask.

Interview Transport & Logistiek: via rechtervoet naar alternatieven

Naar aanleiding van het verkrijgen van de vierde star van Lean & Green is Peter de Rooy geïnterviewd door Transport & Logistiek. Lees hier het interview over de he waarom ‘groen’, de weg ernaar toe en de ontwikkelingen.

Verkeerslessen Dode Hoek voor basisschoolleerlingen

Een ongeval met een kind. Dat wil je niet. Niet als kind, niet als ouder en ook niet als transportbedrijf. Daarom geven we jaarlijks op basisscholen ‘dodehoeklessen’. Doel is kinderen laten beleven dat je niet altijd zichtbaar bent voor de chauffeur en zo ongevallen vermijden. In een prettige samenwerking met lokale scholen in de regio…

Montage batterijen 2e accu-container

Nadat half januari de tweede accu-container is geplaatst zijn nu alle batterijen gemonteerd, wat een belangrijke mijlpaal is voor ons project.

de Rooy Transport- Logistiek op ‘Houten On Stage’

‘Houten On Stage’ is dé plek waar VMBO leerlingen en bedrijven met elkaar in contact komen. Als regionale werkgever zijn wij uiteraard aanwezig. Om de mooie beroepskansen die transport en logistiek in het algemeen en de Rooy in het bijzonder bieden.

de Rooy Transport boom

Wat kunnen we voor u doen?