Nieuws en updates

Bijdrage aan het ‘Groenboek’ van TLN

Op 9 december 2022 j.l. heeft TLN voorzitter Elisabeth Post het ‘Groenboek’ overhandigt aan Staatsecretaris Vivianne Heijnen van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Met dit Groenboek heeft TLN praktijkverhalen gebundeld om de politiek duidelijk te maken welke belemmeringen ondernemers tegenkomen op de weg naar een duurzame bedrijfsvoering. TLN doet hiermee een klemmend beroep op de politiek: de transitie gaan niet snel genoeg! De logistieke dienstverleners willen verduurzamen, maar lopen in de dagelijkse praktijk tegen allerlei problemen aan, die in dit Groenboek worden weergegeven met mogelijke oplossing waar de overheid bij kan helpen.

Ook wij als de Rooy Transport hebben een bijdrage geleverd aan dit Groenboek. Op pagina 64 en 65 vindt u ons verhaal.

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Het complete boek lees u hier

Alle goeds voor 2023!

De directie van de Rooij Transport wens iedereen hele fijne kerstdagen toe en voor het nieuwe jaar alle goeds. Laten we samen proosten op een mooi 2023!

Rond on Ice

Het kan weer: schaaten op het plein van Het Rond in Houten. Ook dit jaar verzorgen we de opslag en het transport van alle benodigdheden voor dit sportieve festijn.
de Rooy transport dag van chaffeur

Dag van de vrachtwagenchauffeur

Onze chauffeurs leveren een onmisbare bijdrage aan ons bedrijf en daarmee indirect aan de gehele logistieke sector! Daar staan we vandaag graag bij stil met een lunchpakket.
de Rooy transport schademelding bumper

Bumper, een initiatief van verzekeraar TVM

De Rooij Transport B.V. heeft meegewerkt aan een promotiefilmpje voor de app Bumper. Via Bumper kunnen wij schades makkelijker en eenvoudiger registreren bij onze verzekeringsmaatschappij TVM. Lees meer en bekijk de video.