Nieuws en updates

De Rooy Transport doet mee aan Houtense Truckersdag nieuwe stijl

Houtense_truckerdag_500x333

Zaterdag 1 juli vond er weer een Truckersdag plaatst in Houten, dit keer de eerste versie van de ‘nieuwe stijl’. Niet meer alleen vrachtwagens, maar dit jaar ook sportwagens waar de mensen een rondje in konden meerijden.

Het doel van de Truckersdag is echter niet gewijzigd: mensen met een beperking een fantastische dag bezorgen. En dat is dit jaar wederom gelukt met dertien vrachtwagens en veertien sportwagens.

De Rotaryclub heeft deze dag 60 mensen met een beperking laten genieten van een vier uur durend programma met onder andere optredens van Dancepower, zanger Henk Pappelendam en Alex West. Burgemeester Gilbert Isabella zwaaide de eerste vrachtwagen vakkundig uit en gaf hiermee het startschot voor deze mooie dag. 

Ondanks dat de ritten dit jaar korter waren dan de voorgaande edities is dit niet ten koste gegaan van het plezier van de mensen. De deelnemers en de chauffeurs hebben nu al veel zin in de volgend editie.

Montage batterijen 2e accu-container

Nadat half januari de tweede accu-container is geplaatst zijn nu alle batterijen gemonteerd, wat een belangrijke mijlpaal is voor ons project.

de Rooy Transport- Logistiek op ‘Houten On Stage’

'Houten On Stage' is dé plek waar VMBO leerlingen en bedrijven met elkaar in contact komen. Als regionale werkgever zijn wij uiteraard aanwezig. Om de mooie beroepskansen die transport en logistiek in het algemeen en de Rooy in het bijzonder bieden.

De Rooy Transport ontvangt vierde ster

De Rooy heeft de vierde ster mogen ontvangen van Lean & Green voor haar inzet om haar CO2 uitstoot drastisch te verminderen.

De Rooy Transport en Bricklog slaan een dubbelslag met behalen ISO 14083 verificatie

De Rooy Transport en Bricklog slaan een dubbelslag met het behalen van de ISO 14083 verificatie voor Vervoerder (supplychain partner) en voor het Calculatie Platform! Daarmee is de Rooy de 1e distributeur wereldwijd die is hiervoor is geslaagd.

Plaatsing tweede accu-container

Trots op vooruitgang! Onze tweede accu-container is geleverd, een belangrijke stap in het uitbreiden van de capaciteit voor het opladen van elektrische trucks.

De Rooy sponsort tijdelijke IJsbaan in Houten

Trots om aan te kondigen dat Transportbedrijf De Rooy de medesponsor is van de tijdelijke ijsbaan op 'Het Rond' in Houten!