Nieuws en updates

Heel Houten danst voor Turkije en Syrië

De-Rooy-giro-555-(514-x-342)

Na de vele schokkende en verdrietige beelden in het nieuws over de aardbeving in Turkije en Syrië, wilde Stardance Studio’s graag op haar manier een steentje bijdragen. Er werd besloten om op woensdag 15 februari, tijdens de landelijke actiedag voor Giro 555, zoveel mogelijk Houtenaren te verzamelen op Het Rond om gezamenlijk steun te bieden aan de slachtoffers van de aardbeving.

Omdat dans verbindt, was een docent met enkele leerlingen van Stardance aanwezig om het publiek eenvoudige dansen aan te leren. De Rooy Transport stelde een podiumwagen ter beschikking en theater Aam de Slinger stond klaar met licht, geluid en technici. 

Via de volgende link: Stardance Studio’s kan er nog steeds gedoneerd worden en we hopen samen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de slachtoffers in Turkije en Syrië.

Nieuwsuur over Zero-emissiezones, 12-4-2024

Afgelopen vrijdag, 12 april, besteedde Nieuwsuur aandacht aan een onderwerp dat ons, en een groot deel van de Nederlandse logistiek raakt: de zero-emmissiezones. De afgelopen jaren hebben wij al geanticipeerd op deze wetgeving die er vroeg of laat zit aan te komen. Lees meer over onze aanpask.

Interview Transport & Logistiek: via rechtervoet naar alternatieven

Naar aanleiding van het verkrijgen van de vierde star van Lean & Green is Peter de Rooy geïnterviewd door Transport & Logistiek. Lees hier het interview over de he waarom 'groen', de weg ernaar toe en de ontwikkelingen.

Verkeerslessen Dode Hoek voor basisschoolleerlingen

Een ongeval met een kind. Dat wil je niet. Niet als kind, niet als ouder en ook niet als transportbedrijf. Daarom geven we jaarlijks op basisscholen ‘dodehoeklessen’. Doel is kinderen laten beleven dat je niet altijd zichtbaar bent voor de chauffeur en zo ongevallen vermijden. In een prettige samenwerking met lokale scholen in de regio…

Montage batterijen 2e accu-container

Nadat half januari de tweede accu-container is geplaatst zijn nu alle batterijen gemonteerd, wat een belangrijke mijlpaal is voor ons project.

de Rooy Transport- Logistiek op ‘Houten On Stage’

'Houten On Stage' is dé plek waar VMBO leerlingen en bedrijven met elkaar in contact komen. Als regionale werkgever zijn wij uiteraard aanwezig. Om de mooie beroepskansen die transport en logistiek in het algemeen en de Rooy in het bijzonder bieden.

De Rooy Transport ontvangt vierde ster

De Rooy heeft de vierde ster mogen ontvangen van Lean & Green voor haar inzet om haar CO2 uitstoot drastisch te verminderen.