Nieuws en updates

Heel Houten danst voor Turkije en Syrië

Na de vele schokkende en verdrietige beelden in het nieuws over de aardbeving in Turkije en Syrië, wilde Stardance Studio’s graag op haar manier een steentje bijdragen. Er werd besloten om op woensdag 15 februari, tijdens de landelijke actiedag voor Giro 555, zoveel mogelijk Houtenaren te verzamelen op Het Rond om gezamenlijk steun te bieden aan de slachtoffers van de aardbeving.

Omdat dans verbindt, was een docent met enkele leerlingen van Stardance aanwezig om het publiek eenvoudige dansen aan te leren. De Rooy Transport stelde een podiumwagen ter beschikking en theater Aam de Slinger stond klaar met licht, geluid en technici. 

Via de volgende link: Stardance Studio’s kan er nog steeds gedoneerd worden en we hopen samen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de slachtoffers in Turkije en Syrië.

Verkeersles dode hoek voor basisschoolleerlingen

De afgelopen weken heeft De Rooy Transport dode hoeken lessen verzorgd voor de gemeente Houten, in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland.

Van Dijk Utrecht levert eerste elektrisch Volvo FM trekker af

Verdere verduurzaming van ons transport met de vandaag afgeleverde eerste elektrische Volvo FM trekker.

Alle goeds voor 2023!

De directie van de Rooij Transport wens iedereen hele fijne kerstdagen toe en voor het nieuwe jaar alle goeds. Laten we samen proosten op een mooi 2023!

Rond on Ice

Het kan weer: schaaten op het plein van Het Rond in Houten. Ook dit jaar verzorgen we de opslag en het transport van alle benodigdheden voor dit sportieve festijn.
Groenboek TLN 2022

Bijdrage aan het ‘Groenboek’ van TLN

Op 9 december 2022 j.l. heeft TLN het 'Groenboek' gepresenteerd. Met trots en dankbaarheid hebben wij hieraan een bijdrage mogen leveren.
de Rooy transport dag van chaffeur

Dag van de vrachtwagenchauffeur

Onze chauffeurs leveren een onmisbare bijdrage aan ons bedrijf en daarmee indirect aan de gehele logistieke sector! Daar staan we vandaag graag bij stil met een lunchpakket.
de Rooy transport schademelding bumper

Bumper, een initiatief van verzekeraar TVM

De Rooij Transport B.V. heeft meegewerkt aan een promotiefilmpje voor de app Bumper. Via Bumper kunnen wij schades makkelijker en eenvoudiger registreren bij onze verzekeringsmaatschappij TVM. Lees meer en bekijk de video.