Nieuws en updates

Heel Houten danst voor Turkije en Syrië

Na de vele schokkende en verdrietige beelden in het nieuws over de aardbeving in Turkije en Syrië, wilde Stardance Studio’s graag op haar manier een steentje bijdragen. Er werd besloten om op woensdag 15 februari, tijdens de landelijke actiedag voor Giro 555, zoveel mogelijk Houtenaren te verzamelen op Het Rond om gezamenlijk steun te bieden aan de slachtoffers van de aardbeving.

Omdat dans verbindt, was een docent met enkele leerlingen van Stardance aanwezig om het publiek eenvoudige dansen aan te leren. De Rooy Transport stelde een podiumwagen ter beschikking en theater Aam de Slinger stond klaar met licht, geluid en technici. 

Via de volgende link: Stardance Studio’s kan er nog steeds gedoneerd worden en we hopen samen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de slachtoffers in Turkije en Syrië.

Samenwerking Lysenko-koor en Rotary Club Houten Castellum voor Oekraïne.

Dankzij inzet van verschillende Houtense partijen kon een groot aantal theaterstoelen naar Dolyna, Oekraïne vervoerd worden.

De Rooy Transport doet mee aan Houtense Truckersdag nieuwe stijl

Zaterdag 1 juli vond er weer een Truckersdag plaatst in Houten, dit keer de eerste versie van de ‘nieuwe stijl’. Niet meer alleen vrachtwagens maar dit jaar ook sportwagens waar de mensen een rondje in konden meerijden.

Koninklijk onderscheiden

Dit jaar heeft het Zijne Majesteit de Koning behaagd om Ad de Rooij en Peter de Rooij een Koninklijke onderscheiding te geven voor hun bijzondere verdiensten die zij hebben vervuld voor de (Goyse) samenleving.

Verkeersles dode hoek voor basisschoolleerlingen

De afgelopen weken heeft De Rooy Transport dode hoeken lessen verzorgd voor de gemeente Houten, in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland.

Heel Houten danst voor Turkije en Syrië

Ook de Rooy draagt haar steentje bij om geld in te zamelen voor de slachtoffers van Turkije en Syrië, al het ingezamelde geld gaat naar Giro 555.

Van Dijk Utrecht levert eerste elektrisch Volvo FM trekker af

Verdere verduurzaming van ons transport met de vandaag afgeleverde eerste elektrische Volvo FM trekker.

Alle goeds voor 2023!

De directie van de Rooij Transport wens iedereen hele fijne kerstdagen toe en voor het nieuwe jaar alle goeds. Laten we samen proosten op een mooi 2023!

Rond on Ice

Het kan weer: schaaten op het plein van Het Rond in Houten. Ook dit jaar verzorgen we de opslag en het transport van alle benodigdheden voor dit sportieve festijn.

Groenboek TLN 2022

Bijdrage aan het ‘Groenboek’ van TLN

Op 9 december 2022 j.l. heeft TLN het 'Groenboek' gepresenteerd. Met trots en dankbaarheid hebben wij hieraan een bijdrage mogen leveren.