Nieuws en updates

Rond on Ice

Rond-on-Ice_500x350

Elk jaar in de maand december wordt het plein van Het Rond in Houten omgebouwd tot een winters paradijs inclusief een schaatsbaan. 26 dagen lang kan er geschaatst worden op de 25 bij 12,5 meter lange baan. De Rooy Transport sponsort dit evenement al vele jaren door de spullen die nodig zijn om de ijsbaan op te bouwen kosteloos op te slaan in het magazijn en te transporteren.

Ook het afgelopen jaar hebben wij de spullen netjes in onze opslag gehad en nu weer zorg voor gedragen dat alle spullen werden afgeleverd. Zodat ook dit jaar weer de ijspret kan losbarsten in Houten.

Wij hopen dat iedereen in deze decembermaand heel veel plezier beleefd op de schaatsbaan!

Montage batterijen 2e accu-container

Nadat half januari de tweede accu-container is geplaatst zijn nu alle batterijen gemonteerd, wat een belangrijke mijlpaal is voor ons project.

de Rooy Transport- Logistiek op ‘Houten On Stage’

'Houten On Stage' is dé plek waar VMBO leerlingen en bedrijven met elkaar in contact komen. Als regionale werkgever zijn wij uiteraard aanwezig. Om de mooie beroepskansen die transport en logistiek in het algemeen en de Rooy in het bijzonder bieden.

De Rooy Transport ontvangt vierde ster

De Rooy heeft de vierde ster mogen ontvangen van Lean & Green voor haar inzet om haar CO2 uitstoot drastisch te verminderen.

De Rooy Transport en Bricklog slaan een dubbelslag met behalen ISO 14083 verificatie

De Rooy Transport en Bricklog slaan een dubbelslag met het behalen van de ISO 14083 verificatie voor Vervoerder (supplychain partner) en voor het Calculatie Platform! Daarmee is de Rooy de 1e distributeur wereldwijd die is hiervoor is geslaagd.

Plaatsing tweede accu-container

Trots op vooruitgang! Onze tweede accu-container is geleverd, een belangrijke stap in het uitbreiden van de capaciteit voor het opladen van elektrische trucks.

De Rooy sponsort tijdelijke IJsbaan in Houten

Trots om aan te kondigen dat Transportbedrijf De Rooy de medesponsor is van de tijdelijke ijsbaan op 'Het Rond' in Houten!