Nieuws en updates

Rond on Ice

Elk jaar in de maand december wordt het plein van Het Rond in Houten omgebouwd tot een winters paradijs inclusief een schaatsbaan. 26 dagen lang kan er geschaatst worden op de 25 bij 12,5 meter lange baan. De Rooy Transport sponsort dit evenement al vele jaren door de spullen die nodig zijn om de ijsbaan op te bouwen kosteloos op te slaan in het magazijn en te transporteren.

Ook het afgelopen jaar hebben wij de spullen netjes in onze opslag gehad en nu weer zorg voor gedragen dat alle spullen werden afgeleverd. Zodat ook dit jaar weer de ijspret kan losbarsten in Houten.

Wij hopen dat iedereen in deze decembermaand heel veel plezier beleefd op de schaatsbaan!

Alle goeds voor 2023!

De directie van de Rooij Transport wens iedereen hele fijne kerstdagen toe en voor het nieuwe jaar alle goeds. Laten we samen proosten op een mooi 2023!
Groenboek TLN 2022

Bijdrage aan het ‘Groenboek’ van TLN

Op 9 december 2022 j.l. heeft TLN het 'Groenboek' gepresenteerd. Met trots en dankbaarheid hebben wij hieraan een bijdrage mogen leveren.
de Rooy transport dag van chaffeur

Dag van de vrachtwagenchauffeur

Onze chauffeurs leveren een onmisbare bijdrage aan ons bedrijf en daarmee indirect aan de gehele logistieke sector! Daar staan we vandaag graag bij stil met een lunchpakket.
de Rooy transport schademelding bumper

Bumper, een initiatief van verzekeraar TVM

De Rooij Transport B.V. heeft meegewerkt aan een promotiefilmpje voor de app Bumper. Via Bumper kunnen wij schades makkelijker en eenvoudiger registreren bij onze verzekeringsmaatschappij TVM. Lees meer en bekijk de video.