Nieuws en updates

Bumper, een initiatief van verzekeraar TVM

de Rooy transport schademelding bumper

De Rooij Transport B.V. heeft meegewerkt aan een promotiefilmpje voor de app Bumper. Via Bumper kunnen wij als transportbedrijf schades makkelijker en eenvoudiger registreren bij onze verzekeringsmaatschappij TVM.  Daarnaast biedt het inzicht in de schadeadministratie. Chauffeurs melden eenvoudig de schade via hun smartphone, de fleetmanager heeft zo een duidelijk overzicht en kan door de analyse chauffeurs coachen om schades in de toekomst te voorkomen. Hierdoor maakt deze tool het schadeproces efficiënter en eenvoudiger.

‘In het verleden meldden wij schades op papier, tegenwoordig werken we met Bumper. Wat mij gewoon heel veel werk scheelt in het dagelijkse proces.’, aldus onze fleetmanager Jurrian Erven. “Bumper, je snelste vriend bij schade onderweg!”

Bekijk in onderstaande video hoe wij Bumper hebben geïmplementeerd binnen ons bedrijf.

Nieuwsuur over Zero-emissiezones, 12-4-2024

Afgelopen vrijdag, 12 april, besteedde Nieuwsuur aandacht aan een onderwerp dat ons, en een groot deel van de Nederlandse logistiek raakt: de zero-emmissiezones. De afgelopen jaren hebben wij al geanticipeerd op deze wetgeving die er vroeg of laat zit aan te komen. Lees meer over onze aanpask.

Interview Transport & Logistiek: via rechtervoet naar alternatieven

Naar aanleiding van het verkrijgen van de vierde star van Lean & Green is Peter de Rooy geïnterviewd door Transport & Logistiek. Lees hier het interview over de he waarom 'groen', de weg ernaar toe en de ontwikkelingen.

Verkeerslessen Dode Hoek voor basisschoolleerlingen

Een ongeval met een kind. Dat wil je niet. Niet als kind, niet als ouder en ook niet als transportbedrijf. Daarom geven we jaarlijks op basisscholen ‘dodehoeklessen’. Doel is kinderen laten beleven dat je niet altijd zichtbaar bent voor de chauffeur en zo ongevallen vermijden. In een prettige samenwerking met lokale scholen in de regio…

Montage batterijen 2e accu-container

Nadat half januari de tweede accu-container is geplaatst zijn nu alle batterijen gemonteerd, wat een belangrijke mijlpaal is voor ons project.

de Rooy Transport- Logistiek op ‘Houten On Stage’

'Houten On Stage' is dé plek waar VMBO leerlingen en bedrijven met elkaar in contact komen. Als regionale werkgever zijn wij uiteraard aanwezig. Om de mooie beroepskansen die transport en logistiek in het algemeen en de Rooy in het bijzonder bieden.

De Rooy Transport ontvangt vierde ster

De Rooy heeft de vierde ster mogen ontvangen van Lean & Green voor haar inzet om haar CO2 uitstoot drastisch te verminderen.