Nieuws en updates

Bumper, een initiatief van verzekeraar TVM

De Rooij Transport B.V. heeft meegewerkt aan een promotiefilmpje voor de app Bumper. Via Bumper kunnen wij als transportbedrijf schades makkelijker en eenvoudiger registreren bij onze verzekeringsmaatschappij TVM.  Daarnaast biedt het inzicht in de schadeadministratie. Chauffeurs melden eenvoudig de schade via hun smartphone, de fleetmanager heeft zo een duidelijk overzicht en kan door de analyse chauffeurs coachen om schades in de toekomst te voorkomen. Hierdoor maakt deze tool het schadeproces efficiënter en eenvoudiger.

‘In het verleden meldden wij schades op papier, tegenwoordig werken we met Bumper. Wat mij gewoon heel veel werk scheelt in het dagelijkse proces.’, aldus onze fleetmanager Jurrian Erven. “Bumper, je snelste vriend bij schade onderweg!”

Bekijk in onderstaande video hoe wij Bumper hebben geïmplementeerd binnen ons bedrijf.

Alle goeds voor 2023!

De directie van de Rooij Transport wens iedereen hele fijne kerstdagen toe en voor het nieuwe jaar alle goeds. Laten we samen proosten op een mooi 2023!

Rond on Ice

Het kan weer: schaaten op het plein van Het Rond in Houten. Ook dit jaar verzorgen we de opslag en het transport van alle benodigdheden voor dit sportieve festijn.
Groenboek TLN 2022

Bijdrage aan het ‘Groenboek’ van TLN

Op 9 december 2022 j.l. heeft TLN het 'Groenboek' gepresenteerd. Met trots en dankbaarheid hebben wij hieraan een bijdrage mogen leveren.
de Rooy transport dag van chaffeur

Dag van de vrachtwagenchauffeur

Onze chauffeurs leveren een onmisbare bijdrage aan ons bedrijf en daarmee indirect aan de gehele logistieke sector! Daar staan we vandaag graag bij stil met een lunchpakket.