Nieuws en updates

Bumper, een initiatief van verzekeraar TVM

de Rooy transport schademelding bumper

De Rooij Transport B.V. heeft meegewerkt aan een promotiefilmpje voor de app Bumper. Via Bumper kunnen wij als transportbedrijf schades makkelijker en eenvoudiger registreren bij onze verzekeringsmaatschappij TVM.  Daarnaast biedt het inzicht in de schadeadministratie. Chauffeurs melden eenvoudig de schade via hun smartphone, de fleetmanager heeft zo een duidelijk overzicht en kan door de analyse chauffeurs coachen om schades in de toekomst te voorkomen. Hierdoor maakt deze tool het schadeproces efficiënter en eenvoudiger.

‘In het verleden meldden wij schades op papier, tegenwoordig werken we met Bumper. Wat mij gewoon heel veel werk scheelt in het dagelijkse proces.’, aldus onze fleetmanager Jurrian Erven. “Bumper, je snelste vriend bij schade onderweg!”

Bekijk in onderstaande video hoe wij Bumper hebben geïmplementeerd binnen ons bedrijf.

De Rooy Transport neemt deel aan het Rotary Truck Festival

Zaterdag 29 juni was de Rooy Transport we aanwezig bij het Rotary Truck Festival, gehouden bij Expo Houten. Dit evenement, dat al jarenlang een geliefde traditie is, was voor ruim 80 jongeren met een verstandelijke beperking en hun begeleiding een dag vol activiteiten.

De nieuwe laadpas van TVM

Ontdek de baanbrekende TVM laadpas, onthuld op het Zero Emissie Event 2024, die elektrische vrachtwagens laat samenwerken en de duurzaamheid in de transportsector bevordert.

De Rooy Transport opgenomen in nieuwe editie HUB

We zijn trots om aan te kondigen dat de Rooy Transport opgenomen is in de nieuwste editie van HUB, gepubliceerd door TLN! In deze editie is er aandacht voor de elektrificatie van het wagenpark. Als koploper op het gebied van duurzaam transport. Benieuwd geworden hoe wij de stap hebben gezet naar een volledig elektrisch wagenpark?…

Bezoek Utrechtse wethouder Eva Oosters aan hub

Deze week organiseerden Transport en Logistiek Nederland en evofenedex een werkbezoek voor de Utrechtse wethouder Eva Oosters bij TLN-regiobestuurder de Rooy Transport - Logistiek. Peter en Priscilla de Rooy.

Energienet vol?

Het stroomnet piept en kraakt in haar voegen; het kan de snelle ontwikkelingen niet bijhouden. De regio Utrecht / Houten staat 'op zwart', dat wil zeggen geen enkele ruimte voor uitbreiding. Met nog een nieuwe (de zesde!) volledig elektrische vrachtwagen op komst een extra uitdaging!

Donderdag 16 mei: Fiets naar je werkdag

De Rooy Transport zet zich ook in om op die dag in de regio Utrecht de meeste fietskilometers bij elkaar te fietsen! Daarom komen we op de fiets naar het werk. Doe je ook mee?