Nieuws en updates

Verkeersles dode hoek voor basisschoolleerlingen

Verkeerles-dode-hoek-500-x-333

Ook dit jaar verzorgde De Rooy Transport de dode hoek lessen in de gemeente Houten. In samenwerking met Veilig Verkeer Nederland bezocht De Rooy in totaal 7 basisscholen in de gemeente Houten de afgelopen dagen.

Dit jaar was onder andere basisschool De Boogerd in ‘t Goy aan de beurt voor de verkeersles dode hoek. Ter voorbereiding van het verkeersexamen werd groep 7 van basisschool De Boogerd uitvoerig getest op hun kennis van de dode hoek van een vrachtwagen. Daarbij mochten de leerlingen per 2 plaats nemen in de cabine van de vrachtwagen om zelf te ervaren hoe het is als chauffeur én wat je wel en niet ziet in de spiegels. De leerlingen moesten in de spiegels een andere leerling zoeken die buiten in de dode hoek van de vrachtwagen stond.

Het was een leerzame les voor de leerlingen van groep 7 van basisschool De Boogerd. In het totaal heeft De Rooy voor zo’n 245 leerlingen in de gemeente Houten de dode hoek les verzorgd ter voorbereiding van het verkeersexamen van 2023. Wij wensen alle leerlingen succes met het verkeersexamen.

Montage batterijen 2e accu-container

Nadat half januari de tweede accu-container is geplaatst zijn nu alle batterijen gemonteerd, wat een belangrijke mijlpaal is voor ons project.

de Rooy Transport- Logistiek op ‘Houten On Stage’

'Houten On Stage' is dé plek waar VMBO leerlingen en bedrijven met elkaar in contact komen. Als regionale werkgever zijn wij uiteraard aanwezig. Om de mooie beroepskansen die transport en logistiek in het algemeen en de Rooy in het bijzonder bieden.

De Rooy Transport ontvangt vierde ster

De Rooy heeft de vierde ster mogen ontvangen van Lean & Green voor haar inzet om haar CO2 uitstoot drastisch te verminderen.

De Rooy Transport en Bricklog slaan een dubbelslag met behalen ISO 14083 verificatie

De Rooy Transport en Bricklog slaan een dubbelslag met het behalen van de ISO 14083 verificatie voor Vervoerder (supplychain partner) en voor het Calculatie Platform! Daarmee is de Rooy de 1e distributeur wereldwijd die is hiervoor is geslaagd.

Plaatsing tweede accu-container

Trots op vooruitgang! Onze tweede accu-container is geleverd, een belangrijke stap in het uitbreiden van de capaciteit voor het opladen van elektrische trucks.

De Rooy sponsort tijdelijke IJsbaan in Houten

Trots om aan te kondigen dat Transportbedrijf De Rooy de medesponsor is van de tijdelijke ijsbaan op 'Het Rond' in Houten!