Nieuws en updates

Verkeersles dode hoek voor basisschoolleerlingen

Ook dit jaar verzorgde De Rooy Transport de dode hoek lessen in de gemeente Houten. In samenwerking met Veilig Verkeer Nederland bezocht De Rooy in totaal 7 basisscholen in de gemeente Houten de afgelopen dagen.

Dit jaar was onder andere basisschool De Boogerd in ‘t Goy aan de beurt voor de verkeersles dode hoek. Ter voorbereiding van het verkeersexamen werd groep 7 van basisschool De Boogerd uitvoerig getest op hun kennis van de dode hoek van een vrachtwagen. Daarbij mochten de leerlingen per 2 plaats nemen in de cabine van de vrachtwagen om zelf te ervaren hoe het is als chauffeur én wat je wel en niet ziet in de spiegels. De leerlingen moesten in de spiegels een andere leerling zoeken die buiten in de dode hoek van de vrachtwagen stond.

Het was een leerzame les voor de leerlingen van groep 7 van basisschool De Boogerd. In het totaal heeft De Rooy voor zo’n 245 leerlingen in de gemeente Houten de dode hoek les verzorgd ter voorbereiding van het verkeersexamen van 2023. Wij wensen alle leerlingen succes met het verkeersexamen.

Heel Houten danst voor Turkije en Syrië

Ook de Rooy draagt haar steentje bij om geld in te zamelen voor de slachtoffers van Turkije en Syrië, al het ingezamelde geld gaat naar Giro 555.

Van Dijk Utrecht levert eerste elektrisch Volvo FM trekker af

Verdere verduurzaming van ons transport met de vandaag afgeleverde eerste elektrische Volvo FM trekker.

Alle goeds voor 2023!

De directie van de Rooij Transport wens iedereen hele fijne kerstdagen toe en voor het nieuwe jaar alle goeds. Laten we samen proosten op een mooi 2023!

Rond on Ice

Het kan weer: schaaten op het plein van Het Rond in Houten. Ook dit jaar verzorgen we de opslag en het transport van alle benodigdheden voor dit sportieve festijn.
Groenboek TLN 2022

Bijdrage aan het ‘Groenboek’ van TLN

Op 9 december 2022 j.l. heeft TLN het 'Groenboek' gepresenteerd. Met trots en dankbaarheid hebben wij hieraan een bijdrage mogen leveren.
de Rooy transport dag van chaffeur

Dag van de vrachtwagenchauffeur

Onze chauffeurs leveren een onmisbare bijdrage aan ons bedrijf en daarmee indirect aan de gehele logistieke sector! Daar staan we vandaag graag bij stil met een lunchpakket.
de Rooy transport schademelding bumper

Bumper, een initiatief van verzekeraar TVM

De Rooij Transport B.V. heeft meegewerkt aan een promotiefilmpje voor de app Bumper. Via Bumper kunnen wij schades makkelijker en eenvoudiger registreren bij onze verzekeringsmaatschappij TVM. Lees meer en bekijk de video.